doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Het haaraccessoire van prinses Eugenie is razend populair en vliegt de winkels uit

De zwierige zwangerschapsjurken van Meghan Markle

Nee, het zijn eigenlijk geen zwangerschapsjurken en ja, ze zijn nog wel op voorraad.
Meghan bij Oprah Winfrey

Een groot voordeel van in het zonnige Californië verblijven: je kunt er jaarrond in je zomerjurk rondlopen. Daar maakt hertogin Meghan goed gebruik van nu ze weer in verwachting is.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

La Ligna

In een nieuwe familiefoto van de Sussex'jes deze week was de zwangere Meghan te zien in een fleurige smockjurk van La Ligna. 'Officieel' is de jurk helemaal geen zwangerschapsjurk, maar het model rekt prima mee met een babybuik, zo bewijst de Duchess. Verrassend genoeg is de luchtige, zijden jurk, die ook off-shoulder te dragen is, nog te bestellen (op het moment van schrijven), maar we verwachten dat het hard gaat met de voorraad als het zonnige weer ook deze kant op komt. Bekijk hem via deze link.

Armani

Tijdens het grote interview met Oprah droeg Meghan ook een zijden jurk, zij het met een heel andere uitstraling. De zwarte Armani-jurk is eveneens geen maternity wear, maar dankzij de ceintuur en het wijdvallende model is 'ie uitermate geschikt voor iedereen met een groeiende babybump (of iedereen die een historisch interview op de planning heeft staan). Ook deze jurk is hier en daar nog verkrijgbaar.

Meghan bij Oprah in de Armani-jurk. Beeld: videostill.

Oscar de la Renta

Bij haar eerste verschijning na de zwangerschapsaankondiging was Meghan te zien in een jurk van Oscar de la Renta die eveneens schreeuwt om de zomer. Wederom kiest de hertogin voor een wijdvallend exemplaar. De kunst van de juiste 'reguliere' kledingstukken uitkiezen als maternity wear heeft Meg erg goed onder de knie.

Meghan en Harry in een promotievideo van Spotify Stream On. Beeld: Brunopress.

Carolina Herrera

We schreven het al eerder: Meghan weet Carolina Herrera weer op de kaart te zetten. Op de foto bij de zwangerschapsaankondiging draagt de hertogin een jurk van het label, deze keer wél speciaal bedoeld voor de zwangersschap. Meghan liet hem namelijk maken toen ze zwanger was van Archie. Het is dan ook de enige in dit rijtje die niet geshopt kan worden.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws