doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Glamour Weekendtips van de Redactie

Trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan (voor zover mogelijk).
weekendtips

Trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan (voor zover mogelijk). Kortom, álles wat jouw leven die glamourtouch geeft.

Nog één keertje

De populaire hitserie Keeping up with the Kardashians loopt in maart ten einde als de familie Kardashian/Jenner z'n laatste seizoen ingaat. De afgelopen jaren hebben ze een aantal van hun grootste hoogte- en dieptepunten meegemaakt - en we zijn er altijd bij geweest! Zie hoe de eerste televisiefamilie de uitdagingen van 2021 aangaat en zich voorbereidt op de toekomst. Het laatste seizoen, seizoen 20, gaat zondag 28 maart om 21:00 uur in première. Verder zijn er talloze andere programma’s te zien in maart op E! dus mis het niet.

Fresh, fresh, fresh

Als er toch een manier was om tijd én geld te besparen, maar wel heerlijk te dineren... Maar wacht: die is er wel, genaamd HelloFresh. Je hebt de naam vast weleens horen vallen of een busje (met verse producten en ingrediënten) zien rijden, maar heb je het weleens geprobeerd? Wat let je? Beau Monde's Dian probeerde drie dagen een vega menu uit en is laaiend enthousiast: "Bij ons thuis proberen we minder vlees te eten en hoewel dat gelukkig zonder 'tegenslag' gaat, wil het weleens zijn dat mijn inspiratie (oké, ik haal alles van Pinterest) een beetje op is. Het menu van HelloFresh heeft mij opnieuw geïnspireerd en laten zien hoe lekker vega eigenlijk wel niet is. Wij smulden van een warme linzensalade met portobello en feta, Mac & Cheese met pompoen (mijn persoonlijke favoriet) en Pita met vegetarische döner kebab." Een box is gemakkelijk besteld, met één druk op de knop: kies je favoriete recepten en krijg alle ingrediënten thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt. Zin in HelloFresh? Kijk dan op hellofresh.nl

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

Op pad met goede koffie

De natuur in trekken is weekenduitje nummer 1 op dit moment. Kilometers door de bossen struinen of over de heide fietsen wordt alleen maar leuker nu het lenteweer in aantocht is. Maar onderweg neerstrijken op een terras voor een cappuccino zit er helaas nog niet in. Toch genieten van een bakkie troost tijdens je buitenavontuur? Voor iedereen die een thermoskannetje koffie net niet glam’ genoeg vindt, is er de WACACO Nanopresso, verkrijgbaar via Amazon.nl. Met deze draagbare, lichtgewicht espressomachine zet je tijdens een lange wandeling of fietstocht (of wanneer je in de file staat naar de natuurgebieden toe) een heerlijk verse espresso. Geen elektriciteit nodig! Wel een koffiecapsule en een kannetje warm water, dus helemaal ontkomen aan die degelijke thermosfles doe je niet… Je moet echter wat over hebben voor de smaak, dus wij dragen ‘m voortaan mee in onze rugzak.

Oogjes toe

Eén derde van ons leven brengen we slapend door. Dit innovatieve nieuwe Luxury Silk Mask van Beauty Pillow is gemaakt van satijn. Het geeft je tijdens je slaap een heerlijk verkoelend gevoel. Satijn voelt zacht en comfortabel aan, laat tevens tijdens het slapen je huid herstellen en voorkomt rimpels, slaapplooien en puffy eyes. Het merk Beauty Pillow heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot de specialist in de verzorging van huid en haar tijdens het slapen. Het Luxury Silk Mask draagt bij aan een ontspannen slaap en frisse look bij het wakker worden. Nu zowel on- als offline verkrijgbaar in 5 trendy kleuren voor €23,95. Zie voor mee info beautypillow.nl

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws