doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Incroyable: deze fun facts wist je nog niet over Emily in Paris

Magnifique: realityserie à la Emily in Paris op de planning

Een mix tussen Emily in Paris en Sex and the City, maar dan als realityshow? De verwachtingen liggen hoog!
realityserie Emily in Paris

Het verhaal was ietwat voorspelbaar, maar de mode en het Parijse straatbeeld in Emily in Paris maakten veel goed, en we wachten nu al met smart op het tweede seizoen. Maar er is méér in de maak!

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Leven in Parijs

Een leven à la Emily? Best iets om bij weg te dromen in lockdowntijden. Een coffee to go in je linkerhand, un croissant in je rechterhand, een goedgevulde garderobe en een knappe buurjongen die ook nog eens graag in de keuken staat – en dat allemaal in het prachtige Parijs.

We zijn niet de enigen die een leven als Parisienne wel zien zitten. Veel ambitieuze ladies vertrokken naar de stad van de liefde om carrière te maken. En juist naar deze vrouwen is een productiemaatschappij nu op zoek.

Realityserie

In een casting call op Instagram deelt een echte American in Paris dat zij op zoek is naar Amerikaanse expats tussen 21 en 35 jaar oud die een kijkje willen geven in hun glamoureuze leven. "We willen de fabulous levensstijlen van Amerikaanse expats in Parijs vastleggen. Zoiets als Sex and the City meets Emily in Paris – met de nadruk op Parijs."

Aan welke eisen je, behalve dat je een Amerikaanse expat in Parijs bent, allemaal aan moet voldoen? "We zoeken Amerikaanse expats die leuk, gepassioneerd en outgoing zijn." Daarnaast is een boeiende carrière, een unieke persoonlijkheid en een flinke hoeveelheid volgers op social media voor de programmamakers een pluspunt.

Volgens de makers beginnen de opnames deze herfst. De stad van de liefde, uitbundige expats en realitydrama klinkt in ieder geval als een gouden combinatie. We houden het in de gaten!

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws