doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Prinses Eugenie deelt superzoet kiekje Baby York

Prins Carl Philip deelt lief kiekje en naam van pasgeboren zoontje

'Sprekend zijn moeder' zien sommige royal fans nu al.
Prins Carl Philip en prinses Sofia

Afgelopen vrijdag maakten de Zweedse royals bekend dat prins Carl Philip en prinses Sofia een derde kindje hebben gekregen. De trotse papa deelt nu een zoete foto van de kleine prins.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Julian Herbert Folke

Koning Carl Gustaf liet zondag tijdens een regeringsbijeenkomst weten wat de naam van de pasgeboren prins is geworden: Julian Herbert Folke. "We zijn zo blij en dankbaar dat we onze derde zoon in onze familie mogen verwelkomen. Prinses Sofia en ik, en zijn twee grote broers, hebben allemaal naar deze dag uitgekeken", schreef prins Carl Philip vrijdag al. Afgelopen weekend werd prins Julian ook voorgesteld op Instagram met een lief kiekje dat door de trotse vader zelf is genomen.

'Net zijn moeder'

Royal fans merken meteen op dat de baby 'sprekend zijn moeder' lijkt, en wij zien er ook wel iets van zijn grote broer prins Alexander in.

Ondanks zijn prinsentitel wordt Julian geen 'Koninklijke Hoogheid', net als zijn twee broers. Prins Alexander en prins Gabriel verloren hun titels in 2019, toen de koning besloot het Zweedse koninklijk huis meer in te perken. Wel wordt Julian hertog van Halland en zevende in lijn van de troonopvolging.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws