doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Waarom Monique nog steeds haar verlovingsring van André draagt

Pip Pellens over haar kersverse echtgenoot: 'Ik wens iedereen een Pim toe'

De actrice sprak met Beau Monde over haar grote liefde.
Pip Pellens Pim

Pip Pellens is sinds kort te zien in de Nederlandse Netflix original Just Say Yes, maar heeft ook privé heugelijk huwelijksnieuws te melden. Een week nadat de film op de streamingdienst in première ging, liet de actrice weten dat ze het jawoord had gegeven aan haar grote liefde.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Trouwen

Tijdens haar interview met Beau Monde hield Pip het nog geheim, maar inmiddels heeft de voormalig GTST-actrice aan de buitenwereld onthult dat ze onlangs in het huwelijksbootje stapte met Pim. Geheel onverwachts was dit niet, want in gesprek met Beau Monde vertelde de actrice al dat ze trouwen nog altijd iets speciaals vindt:

"Trouwen is misschien niet zo van deze tijd meer, maar als ik kijk naar mijn ouders, die 34 jaar getrouwd zijn, en mijn opa en oma, die dit jaar hun 60-jarige huwelijk vieren, vind ik dat heel bijzonder."

Dolverliefd

Dat Pip na al die jaren nog steeds dolverliefd is op Pim, moge duidelijk zijn: "Ik ben echt kleffe Harry, als Pim één dag van huis is geweest, ben ik helemaal blij om hem weer te zien." Een toekomst met haar kersverse hubby ziet de actrice dan ook rooskleurig in.

“Met hem gaat alles vanzelf. Hij is lief, attent, slim en grappig, we kennen elkaars moods en kunnen daar heel goed op inspelen. Daarnaast is hij echt mijn allerbeste vriend. Ik zou iedereen een Pim toewensen.” Zoet!

Benieuwd naar het hele interview met Pip Pellens? Je leest het in de nieuwste Beau Monde. Vanaf morgen in de winkel!

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws