doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Dít is hoe Harry en Meghan hun dochter gaan noemen volgens bookmakers

Is dit de due date van Meghan Markle?

Waarom sommige royal fans hopen dat de hertogin van Sussex op deze datum is uitgerekend.
Meghan en Harry

Prins Harry en hertogin Meghan blijven vaag over wanneer hun baby precies wordt verwacht. 'In de zomer' is alles wat de Sussex'jes er tot nu toe over prijsgaven. Toch wordt de datum 1 juli steeds vaker genoemd, en wel om deze reden.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Zomermaand

'In de zomer' is nogal een breed begrip, al helemaal wanneer je in het immer zonnige Californië vertoeft. Harry en Meghan kondigden hun zwangerschap op Valentijnsdag aan, maar lieten toen niet weten hoe ver de zwangerschap al gevorderd was en wanneer baby Sussex wordt verwacht.

Sommige royalty fans hopen in ieder geval dat het 1 juli wordt. Daarmee zou de dochter van Harry en Meghan namelijk een speciale connectie hebben met haar oma. Niet alleen is 1 juli 2021 inderdaad 'ergens in de zomer', het is ook de zestigste geboortedag van wijlen prinses Diana.

Prinses Diana

Die mogelijke geboortedatum is volgens veel bookmakers niet het enige wat de Sussex-spruit gemeen zal hebben met haar grootmoeder. Zij hebben er namelijk veel geld op ingezet dat Diana de naam (of een van de namen) van Harry en Meghans dochtertje wordt. Een mooi eerbetoon, maar experts verwachten niet dat het stel dit écht gaat doen: "Hun grootste zorg is dat het haar een groter doelwit voor de media zou maken en er nog meer interesse is in het leven van het kind. Wat men ook denkt, Harry en Meghan hebben hun privacy hoog in het vaandel staan en willen hun kinderen beschermen tegen de intensieve mediadruk die zij zelf hebben ervaren."

Familiereünie

Het zou prins Harry ook een drukke agenda bezorgen als hij inderdaad op 1 juli voor de tweede keer vader wordt. De hertog van Sussex zou rond die tijd namelijk weer een bezoek brengen aan Engeland om samen met prins William een standbeeld van zijn moeder te onthullen bij Kensington Palace. De gebeurtenis wordt gezien als een belangrijk moment in de voorzichtige verzoening tussen de twee broers – maar met een pasgeboren baby gaat die familiereünie waarschijnlijk niet door.

De vraag is ook of Meghan niet al ruim voor 1 juli bevalt. Op onderstaande foto uit maart is al een flinke baby bump te zien, al zegt dat natuurlijk nog niets...

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws