Glamour Weekendtips van de Redactie

Trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan (voor zover mogelijk).

Trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan (voor zover mogelijk). Kortom, álles wat jouw leven die glamourtouch geeft.

Exclusieve geur in zonovergoten boomgaard

In een zonovergoten boomgaard is de exclusieve geur Blu Med Bergamotto La Spugnatura van Acqua di Parma ontstaan en prijkt nu in een artisanaal porseleinen flacon. Het parfum is gemaakt volgens een eeuwenoude techniek, genaamd La Spugnatura. Het wordt slechts door een handjevol ambachtslieden – als enige ter wereld – in de bergamotboomgaarden van Calabrië toegepast. Bij La Spugnatura, een antieke sponstechniek, wordt de kostbare bergamotolie volledig handmatig uit de vruchten geperst. Deze heerlijke geur met bergamotextract als basis is een rijke en stralende geur boordevol vitaliteit. En als bonus staat ie geweldig op onze kaptafels. Bestel via deze link de nieuwe geur.

A Golden Glow

Is je huid toe aan vakantie? Het premium make-up merk Trinny London leeft volgens de missie om altijd de beste versie van jezelf te showen. Met de nieuwste toevoegingen van hun collectie willen zij je graag een duw in de juiste richting geven. Droom denkbeeldig weg naar de zandstranden van St. Lucia met de Golden Glow Bronzer en de prachtige highlighter, The Right Light, op crèmekleurige basis die voor optische schoonheid gaat. De producten geven je een instant gloed en een satijnen afwerking op onze huidjes. We want it all! Lees meer op trinnylondon.com

Shoppen!

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 mei kun je jouw favoriete Lois Jeans items scoren tijdens de Archive Sale in Hotel Arena in Amsterdam. Hier vind je onder andere de bekende jeans fits en iconische flares met kortingen tot 70%. Ook heeft Lois Jeans speciaal handgemaakte en one-of-a-kind items uit Spanje die jij niet wilt missen. Kom ga gezellig langs en score jouw favoriete Lois Jeans items! Check het Facebook event voor meer informatie.

Prins(es) heerlijk

Zin in stijl, groen, rust en ruimte? Boek een suite in Central Park Voorburg, bekend om de gastvrijheid, ’t culinaire niveau, mooie kamers en sublieme park-uitzichten. Het boetiekhotel zit in rijksmonument Vreugd en Rust. Het landhuis werd vroeger – dan hebben we het over 1849 – bewoond door prinses Marianne, dochter van koning Willem I. centralparkvoorburg.com

Beeld: iStock (openingsbeeld), Instagram

Laatste nieuws