Dé ready-to-sip cocktail die je gemakkelijk overal mee naartoe neemt

Dé tip voor iedereen die houdt van een cocktail die geen poespas nodig heeft.

Bar kwaliteit in een blikje, dáár willen we alles van weten!

Ja, echt: het lijkt een droom onder de drankliefhebbers onder ons, maar Bobby's Schiedam Dry Gin doet het gewoon. Het label heeft de klassieker in een ready-to-drink omgetoverd. Dé tip voor iedereen die houdt van een cocktail die gemakkelijk te maken is. Sterker nog: het drankje is zo makkelijk dat het enige is wat jij nog moet doen, is het roze (of zwarte) blikje openmaken.

De twee nieuwe varianten, Bobby's Gin & Tonic en Bobby's Gin & Pink Lemonade, zijn niet zomaar mixjes, nee, bij Bobby’s Gin zijn ze een flinke stap verder gegaan om die geliefde bar-kwaliteit te evenaren en zich zo te onderscheiden in het schap. Dat houdt in dat er naast Bobby’s Gin, aangevuld met een zelfgemaakte mixer, óók rekening is gehouden met de garnering. Dat betekent dat in de Bobby’s Gin & Tonic tonen van de iconische combinatie sinaasappel en kruidnagel zitten. Yum! En in de Bobby's Gin & Pink Lemonade is heerlijke grapefruit toegevoegd voor een complete smaakbalans.

De twee cocktail's liggen as we speak in de supermarkten (bestel via dit linkje online) en domineren nu al de schappen. Wat zeg nu eerlijk: wij zien onszelf, gewapend met een gekoeld blikje (of blikjes) in onze picknickmand, een fijne dag in een zonnig park, op het strand of thuis in de tuin tegemoet gaan. Meer te weten komen? bobbysdrygin.com

Bron: Bobby’s Dry Gin | Beeld: iStock (openingsbeeld)

Laatste nieuws