Wauw: zo zien de knappe vrouw en kinderen van Badr Hari eruit

Daphne en Badr hebben samen vijf kinderen.

Het was groot nieuws in showbizzland toen Badr Hari kort iets had met Estelle Cruijf, maar inmiddels is de kickbokser al jaren gelukkig getrouwd met Daphne Romani, de moeder van zijn vijf kinderen.

Daphne

Het liefdesleven van de atleet staat minder in de spotlights dan vroeger, maar toch is Daphne Romani geen onbekende te noemen.

De blondine is erg actief op Instagram, waar ze als foodie prachtige plaatjes van haar gerechten deelt met haar meer dan 111 duizend volgers. Zo zien we ook meteen wat er bij haar sportieve echtgenoot op tafel staat. Af en toe krijgen we ook lieve kiekjes van haar gezin te zien.

Badr en Daphne hadden jarenlang een knipperlichtrelatie, maar vijf jaar geleden gaven de twee elkaar uiteindelijk het jawoord.

Vijf kinderen

Daphne en Badr zijn ouders van vijf kinderen: vier dochters en een zoon. Hun oudste dochter, Amber-May, werd in 2012 geboren.

In 2016 verwelkomde het stel dochter Houda en drie jaar later kwam dochter Aïcha ter wereld.

Begin dit jaar beviel Daphne van een tweeling: dochter Nora en zoon Ayden. “Zo gezegend met mijn mini crew“, schrijft de foodblogger over haar kroost.

Bron: Grazia, RTL Boulevard | Beeld: Patrick van Emst, Brunopress

Laatste nieuws