Glamour met een knipoog

Tweeling van George en Amal Clooney treedt in de voetsporen van hun beroemde vader

Tijdens de Albie Awards vertelden George en Amal Clooney hoe het er bij hun thuis aan toe gaat. Daar willen we natuurlijk alles over horen! De tweeling van George en Amal Clooney treedt in de voetsporen van hun beroemde vader, vertelt het echtpaar.

Ouders van de tweeling: George en Amal Clooney

George en Amal Clooney hebben hun zevenjarige kinderen weliswaar met succes uit de schijnwerpers weten te houden, maar ze treden nog steeds in de voetsporen van hun beroemde vader. Het stel liep afgelopen weekend over de rode loper tijdens de Albie Awards en onthulde dat hun tweeling, Alexander en Ella, net zo brutaal is als grappenmaker George.

De show stelen

Toen hem werd gevraagd of hun kinderen de rollen hadden omgedraaid en hun ouders voor de gek begonnen te houden, bekende George: "Nou, Alexander en Ella doen het allebei." Amal vertelde dat vooral haar zoon de show aan het stelen is als het om grappen gaat.

Lolbroek

"Het is echt erg", bekende ze. "Omdat mijn zoon toegang heeft tot voorwerpen van 'Hollywood-kwaliteit', zoals kakkerlakken en muizen. En nu heeft hij een 3D-printer, dus ik zal je maar niet vertellen wat ik onder mijn documenten en onder mijn kussens vind... En wanneer Alexander de grappen maakt, kijkt George hem aan en zegt: 'Zoon, ik ben zo trots op je.'" George voegt eraan toe: "Ik ben nog nooit zo trots geweest". Maar ook zijn vader weet Alexander voor de gek te houden: "Hij belt me steeds en zegt: 'Ik moet je iets vertellen, papa', en dan hangt hij op."

Ouderschap

Hoewel duidelijk is dat hun kinderen van de beste geleerd hebben, geeft George toe dat ze nog steeds hun eigen persoon moeten worden naarmate ze ouder worden. "Een tweeling vertelt je veel", zei hij tijdens een optreden op Good Morning America. "Als je een tweeling hebt die je op dezelfde tijd en op dezelfde manier opvoedt, en het zijn compleet andere mensen wezens, besef je hoe weinig je te zeggen hebt over wie ze zijn."

Hij vervolgde: "Je probeert ze wat grenzen te geven en je probeert ze dingen te geven waarin je gelooft, maar het zijn gewoon andere mensen." De kinderen vormen elk een eigen mening die compleet van elkaar verschillen, vertelt George. "Het is verbazingwekkend om te zien hoe verschillend de persoonlijkheden van mijn kinderen zijn... Ze zijn opgevoed door dezelfde ouders, weet je."

Zo normaal mogelijk

George en Amal proberen hun kinderen een ‘normale’ opvoeding te geven, wat een van de redenen was dat ze hun kinderen geen ongebruikelijke namen gaven. "Ze zullen al genoeg problemen krijgen", vertelde George aan AARP Magazine. "Het is moeilijk om de zoon te zijn van iemand die beroemd en succesvol is."

Wij zijn benieuwd wat we de komende jaren gaan horen over deze deugnieten!

Celebrity
  • HELLO!, Beau Monde archief
  • NL Beeld