Verleidelijk vermaak: dompel jezelf onder in de Femme Fatale experience

Er staat ons een unieke, zondige en sexy show te wachten.

Uitgaan is terug, en hoe! Deze zomer kunnen we genieten van de vernieuwende en sexy show Femme Fatale Cirque, een verleidelijke combinatie van high class circusacts, muziek en fine dining.

Uniek concept

Femme Fatale is deze zomer 41 keer te zien op een toplocatie: de Beurs van Berlage in hartje Amsterdam. Hoewel de classy en edgy circusacts en dansensembles de show stelen, is Femme Fatale veel meer dan een optreden. De experience met livemuziek, welkomstcocktails en een speciaal Seven Sins-diner belooft bezoekers mee te zuigen in een vurige en magische wereld. Een volwassen avondje uit!

OPERA GAGA – Marcy Richardson

Seven Sins

Het spektakel kun je combineren met een menu waarbij elk van de gangen vernoemd is naar een van de zeven zonden. Denk aan: gemakzucht (een kaasplateau), hoogmoed (pistache macaron met kip en crème fraîche) en jaloezie (een bloedend hart van aardbeien), of laat je iets verleidelijks inschenken bij de cocktail/wijnbar.

Cast

De leading lady is Queen Fatale Kimberly Nichole. Zij stelt ons voor aan de stunning circusacts, livemuziek en Seductive Dancers.

Hoe het is om écht ondergedompeld te worden in deze magie, zul je alleen in de Beurs van Berlage ervaren. Voor de nieuwsgierige zielen licht deze trailer alvast een tipje van de sluier:

Tickets

Wil je ook een avond verboden vruchten plukken? Via de website van Femme Fatale Cirque zijn verschillende soorten tickets verkrijgbaar voor de 41 shows, die tussen 30 juli en 5 september 2021 plaats zullen vinden. See you on stage…

Laatste nieuws