Leesvoer: de broer van hertogin Kate begint persoonlijke blog

Wat houdt James Middleton allemaal bezig?

Wat doet James Middleton, de broer van hertogin Kate, eigenlijk in het dagelijks leven? Hoewel hij minder in beeld is dan zijn twee zussen, is James online behoorlijk goed te vinden. Tegenwoordig kunnen we zelfs alles over zijn gedachten en beslommeringen lezen op zijn eigen blog.

Ella & Co

James Middleton is, net als zijn ouders, ondernemer. Een aantal jaar geleden richtte hij Ella & Co op, een webshop die leuk mee kan liften op de populariteit van zijn zus, maar weinig te maken heeft met de feestartikelenverkoop van de Middletons of het paleisleven van Kate. Ella & Co verkoopt namelijk gevriesdroogd, rauw hondenvoer (helaas voor de corgi's van de Queen, die enkel versbereid vlees op het menu hebben staan). “Een paar jaar geleden stond ik voor de moeilijke keuze tussen het behouden van mijn drukke levensstijl en het behouden van het raw food dieet van mijn hond. Met Ella & Co heb ik een manier gevonden om beide vol te houden”, vertelt James daarover op zijn site. Klinkt niche, maar de Middleton schijnt goede zaken te doen. Nu wil James niet alleen een bedrijf, maar ook een blog wijden aan zijn passie voor honden, “om mijn bevindingen, gedachten en ervaringen te delen.”

Persoonlijke verhalen

Of er tussen de verhalen over rauwe hondenbrokken nog af en toe inside information over de royals naar bovenkomt: we verwachten (helaas!) van niet. Toch stelt James zich bijzonder openhartig op in zijn blogs. Zo vertelt de 'broer van' onder andere over de diepe dalen waar hij doorheen is gegaan. Ook haalt hij af en toe een herinnering op aan het gezinsleven van de Middletons – als ze maar met honden te maken hebben. “De hond van mijn familie, Tilly, was de eerste naar wie ik toe ging als ik problemen had op school. Als ik nu terugblik, zie ik hoeveel ze me geholpen heeft”, schrijft hij bijvoorbeeld.

Wie een bezoekje brengt aan de Instagram-pagina van James, ziet ook dat bijna álles om zijn leven om honden draait. Tussendoor verschijnt er af en toe een lieve foto van zijn verloofde, Alizee Thevenet, maar het zijn vooral kiekjes van zijn zes (!) honden die hij graag deelt met het grote publiek.

Hertogin Kate deelt de liefde voor honden met haar broer (en kan dus voortaan op zijn blog terecht voor extra tips). De Cambridge'jes adopteerden eerder dit jaar nog een puppy van James. Het zou om een van onderstaande kleintjes gaan #adorable:

Bron: Marie Claire UK | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws