Monaco: royal twins delen cadeaus uit zonder Albert en Charlene

Weer een kersttraditie waarbij de tweeling hun moeder prinses Charlene moet missen.

In Monaco is het kerstfeest al begonnen, want het was gisteren tijd om alle kinderen uit het land te verwennen met cadeaus – de voordelen van een miniscuul landje zijn! Royal twins prins Jacques en prinses Gabriella stonden paraat, on duty zónder hun ouders.

Feestelijke dag

Het is elk jaar een groot feest bij het paleis: bij de onthulling van de koninklijke kerstboom van Monaco worden kinderen uit het landje traditiegetrouw uitgenodigd om presentjes van het koningshuis aan te nemen. Dit jaar was het aan de zevenjarige royal twins Jacques en Gabriella om deze koninklijke taak op zich te nemen. Klinkt lief, maar of de kinderen het zelf leuk vinden om bergen speelgoed weg te geven…

Zonder ouders

Door haar opname in het buitenland was prinses Charlene ook nu niet aanwezig bij de ceremonie op het paleis. Prins Albert, die sinds de afwezigheid van prinses Charlene veel te zien was met zijn zus prinses Caroline, ontbrak dit jaar echter ook bij het uitdelen van de cadeaus. Gelukkig waren Jacques en Gabriella in goede handen bij hun tante, prinses Stéphanie en haar kinderen, Louis Ducruet en Camille Gottlieb, die klaar stonden om ze te verwennen met knuffels en kusjes. En dat levert dit soort aandoenlijke foto’s op!

kersttraditie-prins-jacques-prinses-gabriella
Beeld: BrunoPress
kersttraditie-prins-jacques-prinses-gabriella
Een lief moment tussen prinses Stephanie en prins Jacques. Beeld: BrunoPress
kersttraditie-prins-jacques-prinses-gabriella
Prinses Gabriella wist ook met een mondkapje iedereen te charmeren. Bron: BrunoPress

Mondkapjes en geruite jassen

Door het mondkapje is het moeilijk te zien, maar het lijkt erop alsof de tweeling het ondanks alles alsnog een feestelijke dag vond. Voor de gelegenheid droeg prinses Gabriella een wollen gilet met rozenpatroon en een crèmekleurige gebreide trui, en prins Jacques droeg een geruit overhemd en een kaki jas.

Toch steelt prinses Stephanie de show wat betreft kleding. Met haar geruite jas, rode coltrui en mondkapje – die een vrolijk kerstprintje heeft – past ze perfect bij het feestelijke decor. Christmas is just around the corner!

Bron: Hello Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws