Lief! Prinses Eugenie deelt eerste doopfoto van zoontje August

De prinses blikt terug op een veelbewogen jaar.

Voor het eerst krijgen we een inkijkje in de zeldzame dubbele koninklijke doop van August en Lucas. 

Veelbewogen jaar

Happy new year, wenst prinses Eugenie haar anderhalf miljoen volgers op Instagram. Deze eerste dagen van januari blikt ze ook terug op het jaar 2021. Want voor de jongste dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson was het er een met hoge pieken en diepe dalen.

Welkom & vaarwel

In februari 2021 verwelkomden prinses Eugenie en hubby Jack Brooksbank hun eerste kindje, zoon August. En in september kwam daar nog een babynichtje, Sienna, bij. Maar het blije babynieuws werd afgewisseld met twee grote verliezen: die van Eugenie’s grootvader prins Philip en die van Jacks vader George Brooksbank.

“Het was een jaar dat ons zegende met onze jongen en waarin we onze familie zagen groeien met nieuwe aanwinsten, maar ook een jaar dat ons een paar van onze grootste en helderste lichtjes ontnam. Voor altijd in onze harten”, schrijft Eugenie bij een serie foto’s.

Kiekje nummer acht (het is even doorklikken) was een leuke verrassing voor royal fans.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Princess Eugenie (@princesseugenie)

Dubbeldoop

Een van de feestelijke momenten van 2021 was namelijk de dubbele koninklijke doop van Eugenie’s zoontje August en een andere achterkleinzoon van de Queen, Lucas Tindall. Zo’n double royal christening komt eigenlijk nooit voor, maar hoe zeldzaam ook, de Windsors hielden het doopfeest volledig buiten beeld. Tot nu toe dan, want prinses Eugenie deelt een lieve foto waarop ze baby August in de traditionele koninklijke doopjurk vasthoudt. Wazig op de achtergrond zien we ook Lucas in de armen van Zara Tindall. In het wit maar zónder doopjurk.

Het was een van de vele raadsels rondom de doopceremonie: wie van de twee jongens zou traditiegetrouw het kanten jurkje dragen? August in ieder geval dus, en wie weet hebben ze nog snel een omkleedsessie ingelast… Alles om de royal traditie in ere te houden, nietwaar?

Familiefoto’s

Naast de doopfoto deelt prinses Eugenie veel happy selfies met haar jonge gezinnetje, een paar beelden uit het alledaagse leven, een foto van haar oma, Queen Elizabeth, met prins Philip, een foto van Jack met zijn vader en de geboortekaart van haar nichtje, Sienna Elizabeth. Een goede recap van een roerig royal jaar.

Bron: Instagram, Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws