Waarom Kate en William hun eerste Valentijnsdag als getrouwd stel niet samen vierden

Er zat behoorlijk wat afstand tussen de newlyweds.

Prins William en Kate Middleton gaven elkaar op 29 april 2011 het jawoord en vierden afgelopen jaar hun tienjarige trouwjubileum. Maar wist je dat de tortelduifjes hun eerste Valentijnsdag als getrouwd stel niet samen vierden? 

Eerste Valentijnsdag

De eerste keer samen op vakantie als getrouwd stel, de eerste kerst samen en natuurlijk de eerste Valentijnsdag als newlyweds: het zijn bijzondere momenten die je je de rest van je leven zult herinneren. Ook de Cambridgejes hebben al heel wat van die mijlpalen bereikt in hun tienjarige huwelijk – al zat er op hun eerste Valentijnsdag als getrouwd stel behoorlijk wat afstand tussen de twee.

Waar Kate haar royal duties in Engeland volbracht, werd de Hertog van Cambridge voor zes weken uitgezonden naar de Falklandeilanden in zijn rol als zoek- en reddingspiloot bij de RAF. Dat betekende dan ook dat Kate en William, die toen tien maanden getrouwd waren, hun eerste Valentijnsdag als man en vrouw niet samen konden vieren.

Verrassing

De immer galante William had op de dag van de liefde uiteraard wel wat verrassingen voor zijn kersverse vrouw geregeld, zo vertelde Kate toen ze die dag een evenement bijwoonde. Toen een kleine jongen tegen de hertogin zei dat het hem speet dat William niet bij haar kon zijn op Valentijnsdag, zei Kate tegen hem: “Weet je waar hij is, Jaqson? Hij is op de Falklandeilanden, maar hij heeft me vanmorgen een kaart gestuurd.” De moeder van de kleine jongen onthulde bovendien dat Kate zei dat ze naast de kaart ook een bos bloemen van haar kersverse echtgenoot had gekregen. Wat een romanticus, die Will!

Bron: Hello! | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws