Hertogin Kate behoedde prins William voor tattoo op zijn rug

'Hij was geïnspireerd door David Beckham'.

Lees ook

Je zal een toekomstige koning niet gauw met een zichtbare tattoo zien, maar als het aan prins William had gelegen, ging hij nu met een inked rug door het leven. Kate Middleton, destijds nog het vriendinnetje van de prins, besloot daar echter nét op tijd een stokje voor te steken.

Inspiratie

Prins William zag een inktplaatje op zijn rug wel zitten toen hij in zijn jonge jaren met de marine in het Caribisch gebied zat. Volgens een matroos van HMS Iron Duke raakte de hertog van Cambridge geïnspireerd toen hij zijn getatoeëerde collega-mariniers zag. “Veel van de jongens aan boord hebben tatoeages en het was duidelijk dat William gefascineerd was,” vertelde de matroos aan The Sun.

Kate

“Hij vroeg hoe pijnlijk het was en wilde weten wat ze vonden van zijn idee voor een tatoeage over zijn schouders”, legt hij uit “We dachten niet dat hij serieus was – maar hij zei dat hij graag een grote tatoeage wilde zoals die David Beckham heeft. Hij zei dat het enige wat hem tegenhield zijn vriendin was.”

Kate zag een tattoo bij haar future husband blijkbaar niet zitten, al zou hij niet eens de eerste Britse royal zijn met een lichaamskunstwerk. Prinses Anne’s dochter Zara Tindall trok ooit de stoute schoenen aan en liet haar tong piercen. Of ze deze piercing nu nog steeds heeft, is echter niet duidelijk. Ook Lady Amelia Windsor heeft een aantal tatoeages, waaronder een tijger op haar schouder.

Andere royals

Stephanie
De tattoo van prinses Stephanie. Beeld: Brunopress

In andere landen deinzen royals ook niet terug voor een tattoo hier en daar. Zo heeft kroonprins Frederik van Denemarken een haai op zijn kuit getatoeëerd en zijn de Grimaldi’s ook niet bang voor een beetje inkt. Prinses Stéphanie heeft een tattoo van twee dolfijnen die uit het water springen op haar linkerenkel, een armband met een zonnetje op haar rechterpols, en hierboven zien we haar schoudertatoeage. Wie weet of Kate zich ooit nog bedenkt!

Bron: Cosmopolitan UK | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook