Prinses Beatrice verrast royal fan met persoonlijke brief

Wat een attent gebaar!

Prinses Beatrice en echtgenoot Edoardo Mapelli Mozzi werden afgelopen september de trotse ouders van dochtertje Sienna. Binnen een mum van tijd werd het stel overspoeld met felicitaties en gelukswensen. Eén royal fan ging een stapje verder en stuurde het koninklijke gezin een bijzonder cadeau. Dat bleef niet onopgemerkt bij de kersverse moeder. 

Gepersonaliseerde cardigan

Als royal ontvang je waarschijnlijk zoveel cadeaus, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Vooral bij een special occasion, zoals de geboorte van een kind, staat de koninklijke woonkamer ongetwijfeld vol met cadeaus. Toch viel één cadeau in het bijzonder behoorlijk op bij de York-Mapelli Mozzi’s. De kleine Sienna ontving namelijk een paar prachtige gepersonaliseerde cardigans van The Little Cardi Shop.

Koninklijk bedankje

Prinses Beatrice vond het gepersonaliseerde cadeau zó mooi, dat ze besloot een net zo persoonlijk bedankje te sturen. Op een briefje met daarop de initialen van haar dochter – Sienna Elizabeth Mapelli Mozzi – bedankt ze de eigenaar van The Little Cardi Shop voor de cardigans. “Heel erg bedankt voor de meest geweldige cardigans voor Sienna. Ze heeft zoveel geluk dat ze de kans heeft om zoiets speciaals en attents te dragen. Heel erg bedankt dat je aan ons hebt gedacht met zoiets unieks”, is te lezen op het briefje dat de webshop op Instagram heeft geplaatst. Bij het bedankbriefje stuurde Beatrice ook een kaartje met de voetafdrukken van baby Sienna mee.

Bonuszoon

Het handgeschreven briefje eindigt met de woorden: “With love, Beatrice, Edo, Wolfie en Sienna.” Het is duidelijk dat de attente prinses haar zesjarige stiefzoon Christopher Woolf (zijn bijnaam is Wolfie) volledig opneemt in haar gezin. Wolfie is de zoon van Edoardo en zijn ex-partner Dara Huang.

Ook dochter Sienna heeft al een originele bijnaam gekregen van haar ouders. De naam ‘Sienna’ zou al een verwijzing zijn naar de roestbruine kleur van het haar van de kleine meid (en dat van Beatrice én Fergie). Maar in huize York-Mappeli Mozzi wordt er ook al over haar gesproken als ‘mijn kleine rockster’. Dat schrijft de prinses op de bedankkaartjes voor mensen die haar na de geboorte van Sienna een felicitatie hebben gestuurd.

Bron: Hello! | Beeld: BrunoPress, Instagram 

Laatste nieuws