Deze lieve gewoonte neemt prinses Charlotte van Kate over

Zo moeder, zo dochter.

Prinses Charlotte gaat steeds meer op haar moeder Kate Middleton lijken. De zesjarige royal heeft zelfs al een bijzondere gewoonte overgenomen, zo blijkt uit beelden van moeder en dochter. 

Moeder en dochter

De koninklijke appel valt niet ver van de boom, dat blijkt maar weer. Waar veel mensen prinses Charlotte op het eerste gezicht vooral op vader prins William vinden lijken, heeft de kleine royal ook de nodige trekjes van haar moeder.

Gewoonte

Fans van het huis Windsor houden de royals goed in de gaten en merkten al heel snel een gelijkenis tussen Kate Middleton en dochter Charlotte op. Tijdens een videogesprek in februari 2021 viel het fans op dat de Duchess met haar paardenstaart aan het spelen was terwijl ze in gesprek was met onderwijzers. Maar zij is niet de enige Cambridge die dit doet.

Een royal fan op TikTok, die op het platform plaatst onder de naam @royalfancams, merkte op dat Kates dochter Charlotte hetzelfde trekje heeft. Helemaal terug in september 2021 was de destijds vierjarige royal ook druk met haar lokken in de weer op haar eerste schooldag bij Thomas’s Battersea. Zo moeder, zo dochter.

@royalfancams

Like mother like daughter ✨hair twirl✨ #DuchessOfCambridge #KateMiddleton #HRH #Duchess #DuchessKate #PrincessCharlotte #CharlotteElizabethDiana #fyp

♬ original sound – #TeamCambridge

Paardrijden

Charlotte heeft niet alleen veel gelijkenissen met haar moeder, ook lijkt ze steeds meer op overgrootmoeder Queen Elizabeth. De prinses heeft namelijk de favoriete hobby van de Queen opgepakt: paardrijden. Hoewel Kate niet dezelfde passie voor paarden heeft als haar dochter, doet ze wel haar best om deze hobby aan te moedigen. Dat vertelde Natasha Baker, gouden medaille-winnaar op de Paralympische spelen, destijds nadat ze de hertogin had ontmoet tijdens een officieel evenement. Lief!

Bron: Hello!, TikTok | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws