Het lieve moment tussen prins Charles en Meghans moeder Doria

Hertogin Camilla was ontroerd door het gebaar van Charles.

Zelfs hertogin Camilla, die prins Charles toch door en door kent, was onder de indruk van zijn lieve gebaar richting Doria Ragland tijdens de royal wedding.

Meghan en Doria

Hoewel Harry en Meghan door hun verhuizing naar Californië niet dagelijks meer bij hun (koninklijke) familie over de vloer komen, hebben ze altijd nog wel een bijzonder hechte band met Doria Ragland, de moeder van Meghan. De maatschappelijk werker en yogadocente woont op zo’n twee uurtjes rijden van de Sussexjes, in Los Angeles, en schijnt een betrokken oma voor de kleine Archie en Lili te zijn. De royal exit van Harry en Meghan heeft er zeker voor gezorgd dat ze meer tijd met Doria kunnen doorbrengen, maar ook binnen de koninklijke familie werd Meghans moeder destijds warm ontvangen.

Like a gentleman

Camilla, de hertogin van Cornwall, was bijvoorbeeld wel te spreken over de manier waarop haar echtgenoot, prins Charles, Doria verwelkomde binnen de familie. Tijdens de royal wedding van Harry en Meghan was prins Charles een echte gentleman voor de moeder van de bruid. Met name toen Harry en Meghan hun trouwakte tekenden, schrijft Andrew Morton in zijn biografie van Meghan.

Toen het stel zich klaarmaakte om te tekenen, ontfermde Charles zich over Doria, Meghans enige aanwezige familielid. Hij nam haar bij de hand en liep met haar mee. “Het was een mooi gebaar”, zei zijn vrouw Camilla na afloop. “Iedereen was ontroerd. Mensen weten niet wat hij achter de schermen allemaal doet. Ik geloof dat niemand beseft hoe lief hij is.”

Doria Ragland en prins Charles bij de royal wedding. Beeld: BrunoPress
Doria Ragland en de prins van Wales bij de royal wedding. Beeld: BrunoPress

Na een lief gebaar volgt…een gerucht

Het lieve gebaar bleef niet onopgemerkt. En zoals dat gaat in koninklijke kringen, ontstond er al snel een weinig betrouwbaar gerucht over de vriendschap tussen prins Charles en Doria. Het begon met een paar lieve woorden van een ‘ingewijde’, die zei dat ‘prins Charles een speciaal plekje in zijn hart heeft voor Doria’ volgens New Idea. “Ze is een lieve, vriendelijke, pientere vrouw en hij is onder de indruk van hoe ze het wist te redden als alleenstaande moeder en carrièrevrouw.”

Goed, dat willen we nog wel geloven. Maar volgens de insider zou Camilla ondertussen groen zien van jaloezie door Charles’ goede band met Doria, omdat het inmiddels ‘meer dan een vriendschap’ zou zijn. We nemen ’t met een flink aantal korrels zout!

Bron: Andrew Morton – Meghan New Idea | Beeld: BrunoPress 

Laatste nieuws