Wat een verschil: zo zag Emma Heesters er vroeger uit

De zangeres is enorm veranderd!

Emma Heesters verovert op dit moment alle hitlijsten. Met haar eigen muziek, covers of bij The Streamers. Maar hoe zag Emma er vroeger eigenlijk uit? Scroll naar beneden, want we hebben het antwoord!

Uit de oude doos

Haar carrière als zangers begon allemaal via YouTube. Emma zond het nummer Perfect van Ed Sheeran en dit werd enorm goed bekeken, de teller staat op dit moment namelijk op 25 miljoen(!) views. Deze viral video leverde haar een carrière op en mocht Emma uiteindelijk meezingen in De Beste Zangers. En de rest is geschiedenis!

De beauty scoort hit na hit en verschijnt regelmatig op de Nederlandse televisie. Is het niet bij The Streamers dan wel bij The Masked Singer: Emma is overal. Tegenwoordig herkennen we haar aan haar prachtige blonde lokken, maar hoe zag ze er vroeger eigenlijk uit? Instagrammer Yvonne Coldeweijer dook in de archieven en vond een kiekje van Emma uit de oude doos. En we moeten toegeven: wat is ze veranderd!

Wauw! Zo zag Emma Heesters er vroeger uit
Bron: @lifeofyvonne

De blondine is bijna onherkenbaar, want haar blonde lokken zijn bruin geverfd. Ook draagt ze haar make-up heel anders. We kunnen wel stellen dat ze vroeger ook al knap was. De zangeres was toen ook al bezig met zingen, maar zal waarschijnlijk nog in het begin van haar zangcarrière zitten. Zou haar vriend Wesley Hoedt haar nog in de foto’s herkennen?

Het gaat de twee enorm voor de wind, en maken ze op privégebied ook enorme stappen. Benieuwd wat de toekomstplannen van Emma en Wesley zijn? Je leest het op de volgende bladzijde!

Laatste nieuws