Zó ziet de moeder van Yolanthe eruit

Prachtig!

Yolanthe Cabau heeft een hechte band met haar zussen, stuk voor stuk talentvolle dames en knappe verschijningen die we regelmatig op social media voorbij zien komen. Hun moeder Richarda staat minder vaak in de schijnwerpers, al weet zij ook alles van schitteren op de rode loper of model staan voor dochter Xelly. Kijk mee!

Heel veel liefde

Zelf is Yolanthe Cabau een leuke en lieve moeder voor Xess Xava. Op Instagram smelten we regelmatig weg bij de lieve kiekjes van moeder en zoon. Yolanthe heeft het niet van een vreemde: ook haar eigen moeder schijnt een echte ster te zijn. Meerdere keren heeft de actrice en presentatrice haar moeder Richarda van Kasbergen online in het zonnetje gezet, omdat ze een echte steun en toeverlaat is. “Liefde zo krachtig als die van je moeder laat een diepe indruk achter. Om zo veel liefde te voelen, beschermt je voor altijd. Hou zo veel van jou, mama”, deelde Yolanthe in 2019 bijvoorbeeld op Instagram.

Eerder liet Yolanthe zich ook al uit over haar schat van een moeder: “Ik ben zo blij dat ik jou heb, mama. Woorden kunnen nooit beschrijven hoeveel je voor me betekent. Bedankt, dat je er altijd bent en ook bedankt dat je mij laat zien waar het leven echt om draait.” Lief!

Moeders achternaam

Yolanthe werd op 19 maart 1985 geboren op Ibiza. Naar Spaans gebruik draagt ze zowel de achternaam van haar vader als die van haar moeder Richarda. De actrice heeft zeven broers en zussen en vijf halfbroers en -zussen uit het tweede huwelijk van haar vader. Yolanthe’s beroemde zus Xelly is een van de andere Cabaus die haar moeder weleens in de schijnwerpers zet, bijvoorbeeld op de rode loper. De appel valt niet ver van de boom! Bekijk de foto’s op de volgende pagina.

Laatste nieuws