Gespot: Kate en William in matchende outfits

Mooi groen is niet lelijk!

Dat prins William en hertogin Kate zich regelmatig in dezelfde kleuren hijsen, is voor ons niets nieuws. Tijdens een bezoek aan Wales bewijst het stel nogmaals dat het ANWB-koppel anno 2022 in een nieuwe variant komt: met een groene coltrui, een zwarte skinny jeans en bruine laarzen. Maar nog altijd met matchende outdoor jacks. 

Casual chic

Afgelopen dinsdag waren de hertog en hertogin van Cambridge op bezoek in Abergavenny, Wales, om alles te leren over het belang van de landbouwindustrie. Een hele dag in de modder vraagt natuurlijk om de juiste kleding, en zagen we hoe het koninklijke koppel casual chic nog steeds heel goed kan hebben.

Voor de gelegenheid droeg Kate een zwarte skinny jeans die ze combineerde met een bruine jas met ceintuur. Om haar outfit wat meer kleur te geven, droeg de hertogin een rode sjaal om haar nek. Enne, deze sjaal is zeker geen nieuwigheid. De hertogin heeft de sjaal al eerder gedragen, tijdens een rondreis door Canada in 2011. En ook in 2012 werd de rode sjaal gespot, toen Kate zich bij haar familie voegde tijdens kerst.

Prins-william-hertogin-kate
Bron: Brunopress

Prins William koos ook voor casual, en droeg een zwarte strakke broek met bruine laarzen. Om de kou te trotseren, droeg hij een bruin jack – in dezelfde kleur als die van Kate – met capuchon.

Een stapje verder

Maar naast dezelfde jassen, broek en schoenen ging het koppel nog een stapje verder. Na een kledingruil zagen we namelijk dat ze ook beiden een groene trui uit de kast hebben gepakt. Kate droeg een olijfgroene coltrui die ze in haar broek had gestopt, en William koos voor wederom een olijfgroene trui die hier over een blouse droeg. En wat ziet het er leuk uit samen!

Prins-william-hertogin-kate
Bron: Brunopress

Op de foto is goed te zien dat het Cambridge-koppel een leuke tijd had op het Welshe platteland. Zelfs toen ze met de verkeerde titel werden aangesproken, bleven ze ontspannen. Waar je hen volgens het protocol aanspreekt met ‘Uwe Koninklijke Hoogheid’, koos een vrouw van de kaaskraam voor de informele route. “Ik wist niet zeker hoe ze zouden zijn en hoe ik ze moest noemen wat hun titel betreft. Ik noemde ze Kate en Will en ze waren erg ontspannen”, aldus Nicky Hurst die de hertog en hertogin sprak. Ach, ze zijn zo gewoon gebleven!

Bron: Hello! Magazine, People.com | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws