Zo ziet de vriend van Romy Monteiro eruit

Wat een knap stel!

Romy Monteiro is inmiddels alweer een aantal jaar happily in love met haar vriend Jasper Suyk. Twee jaar geleden vertelde de zangeres in Beau Monde al uitgebreid over haar grote liefde. Maar wie is de man achter de musicalster eigenlijk? Tijd voor foto’s! 

Onverwachte ontmoeting

We gaan even een paar jaar terug in de tijd. Hoe hebben Romy en Jasper elkaar ontmoet? “Op een feestje. Eigenlijk was ik daar om mensen te ontmoeten, te netwerken. Maar ik zag hem staan en wist: bij jou moet ik zijn”, vertelde de beauty aan Beau Monde. “De hele avond waren we samen en sindsdien zijn we onafscheidelijk. Voor mij was dat een verrassing, want ik was totaal niet bezig met een nieuwe liefde. Mijn verloving was net uit, ik was overwerkt en overspannen. Ik hou niet zo van labels, maar ik had een soort burn-out. Ik stond dus ook niet zo open voor een relatie. Maar ineens was Jasper daar. Een soort licht in de duisternis, in alle opzichten. Op het gebied van de liefde, maar ook qua werk en zelfontwikkeling. Hij is ontzettend leuk, slim en interessant.”

Naar buiten treden

Voordat Romy met Jasper ging, had ze een relatie met een militair – de twee waren zelfs verloofd. Vond ze het moeilijk om met haar nieuwe lover naar buiten te treden? “Ja, dat was heel moeilijk. Want in mijn vorige relatie was er een soort druk ontstaan; het mooie succesvolle meisje met die knappe militair. Ik had het idee dat alles perfect moest zijn. Django vroeg me publiekelijk ten huwelijk. Daardoor waren er nog meer ogen op ons gericht. ‘Oh, wat zullen jullie mooie kindjes krijgen,’ hoorden we. De bruiloft in Algarve moest perfect zijn, alles moest perfect zijn. Maar daardoor verloren we uit het oog wat echt belangrijk is. Hij was veel weg met de mariniers. Dus we waren weinig samen. Eigenlijk hadden we meer tijd nodig om elkaar goed te leren kennen. Pas na onze verloving gingen we echt praten. Zo ontdekten we dat we toch niet die ideale match waren. Maar dat zet je niet op social media natuurlijk. Dat je net ruzie hebt gehad. Nu durven mensen steeds meer zichzelf te zijn op Instagram, maar een paar jaar geleden was dat niet zo. Daarom kwam de breuk voor veel mensen als een verrassing, terwijl wij al even wisten dat het geen toekomst had.”

Als je open bent over je liefdesleven en het gaat uit… Tja, dan moet je dat ook publiekelijk delen. “Het perfecte plaatje viel uit elkaar, het huwelijk ging niet door, en in diezelfde post op Instagram vertelde ik ook dat ik ging stoppen met werken”, blikte Romy terug op die periode. “Ik had veel negativiteit verwacht. Dat mensen me een stom wijf zouden noemen. Maar iedereen was juist vol begrip en positief. Dat heeft me enorm geholpen bij mijn proces. Dat ik blijkbaar fouten mag maken.”

Inmiddels is Romy weer helemaal happy in de liefde! Op de volgende pagina lees (en zie) je alles over Jasper.

Pagina 1/2

Laatste nieuws