Victoria Beckham deelt zeldzame glam’ foto met haar moeder

Ze heeft haar goede looks niet van een vreemde!

Wauw, Victoria Beckham heeft haar knappe verschijning zeker niet van een vreemde! Op Instagram zet de modeontwerpster en voormalig Spice Girl haar jarige mum in het zonnetje. 

Glam time

De Beckhams delen een reeks kiekjes van een gezellige, glamourous familiegebeurtenis: de verjaardag van Victoria’s moeder Jackie Adams, waarvoor natuurlijk niet het minste restaurantje was uitgekozen. Op de foto zien we natuurlijk ook Vic’s hubby David, zonen Romeo en Cruz, dochter Harper, vader Tony en nichtje Libby, de dochter van zus Louise.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham (@victoriabeckham)

“Familietijd is alles. We vieren de verjaardag van Jackie Adams. Ik hou zoveel van jullie allemaal”, schrijft Victoria bij de verjaardagsfoto’s. Cheers!

Brooklyn Beckham

Een van de Beckhams was niet van de partij. Zoon Brooklyn woont namelijk in Los Angeles en is druk bezig om zijn aanstaande huwelijk met Nicola Peltz voor te bereiden. We verwachten binnenkort dus véél meer feestelijke familiekiekjes.

Throwback time

Jackie Adams mocht deze week 71 kaarsjes uitblazen. Ongetwijfeld houdt ze er net als haar – ook immer jeugdige – dochter een strakke beautyroutine op na. Dankzij Victoria hebben we ook een aantal lieve foto’s uit de oude doos van Jackie en haar dochter samen. Die deelde Vic vorig jaar op Instagram:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Auto cadeau

Zowel Jackie als Davids moeder, Sandra Beckham, hebben jarenlang bijgesprongen als oppasouders terwijl Victoria en David beide hun indrukwekkende CV’s opbouwden. Daar waren de Beckhams maar wát blij mee: naar verluidt kregen allebei de oma’s dure Audi’s cadeau als bedankje. Dan zit het vast ook wel goed met het verjaardagscadeau deze week!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws