Paleis bevestigt: prinses Charlene is weer terug in Monaco

Precies op tijd voor een familiefeestje!

Na bijna een jaar afwezigheid is prinses Charlene weer thuis! Het paleis liet zaterdagavond weten dat de prinses weer herenigd is met man en kinderen in het paleis.

Verder herstel

“Prinses Charlene is zojuist teruggekeerd naar Monaco. In overleg met haar artsen hebben Hunne Doorluchtige Hoogheden samen besloten dat prinses Charlene haar herstel, dat de goede kant op gaat, zal vervolgen in het prinsdom, bij haar echtgenoot en haar kinderen“, legt het paleis uit. “De komende weken neemt ze de tijd om volledig te herstellen voordat ze langzaamaan weer haar officiële taken zal hervatten.”

Terugkeer naar Monaco

Niet iedereen durfde meer op een terugkeer van prinses Charlene naar het prinsdom te hopen. De vrouw van prins Albert vertrok ongeveer een jaar geleden naar Zuid-Afrika voor een liefdadigheidsproject, maar kwam daar vast te zitten met een oor-, neus- en keelinfectie, waardoor ze niet meer op het vliegtuig kon stappen.

In november 2021 keerde prinses Charlene heel eventjes terug naar Monaco, maar binnen enkele dagen liet prins Albert weten dat zijn vrouw het land weer verlaten had. Ze zou herstellen van fysieke en emotionele vermoeidheid in een kliniek buiten het ministaatje, vermoedelijk in Zwitserland.

Prinses Charlene is in ieder geval precies op tijd thuis voor de 64e verjaardag van prins Albert op maandag 14 maart. Meteen tijd voor een feestje dus! Het paleis benadrukt echter dat Charlene voorlopig nog niet in beeld verschijnt. “Om haar volledige herstel mogelijk te maken, heeft ze kalmte en rust nodig.”

Welcome back, HSH!

Bron: Hello! Magazine, TV5Monde | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws