Jazmin Grace Grimaldi wakkert verlovingsgeruchten aan met fonkelende ring

De oudste dochter van prins Albert is terug op social media – mét schitterende diamant om haar vinger.

Jazmin Grace Grimaldi, de oudste dochter van prins Albert van Monaco, is na een lange pauze terug op social media. Met een fonkelende ring aan haar vinger. Genoeg bling om de geruchten dat long time boyfriend Ian Mellencamp op één knie is gegaan flink aan te wakkeren.

Even pauze

Eerder dit jaar liet Jazmin weten dat ze een tijdlang pauze zou nemen van social media. Dat er nu een einde aan haar break is gekomen, laat de aspirerend actrice en zangeres weten met een nieuwe foto. Het is het eerste kiekje dat de dochter van prins Albert en zijn ex-vriendin Tamara Rotolo deelt sinds ze al haar foto’s van Instagram verwijderde.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JazminGraceGrimaldi (@jazmingrimaldi)

Voor- en tegenspoed

Aan haar linkerhand toont Jazmin een glimmende ring, waardoor royaltyfans op internet zich afvragen of de Grimaldi-telg misschien binnenkort een verloving aan te kondigen heeft. Jazmin is alweer zes jaar samen met muzikant Ian Mellencamp, en dat ‘in voor- en tegenspoed’ voor het koppel opgaat, hebben ze wel laten blijken. De afgelopen tijd beleefden Jazmin en Ian een zware periode. Op Instagram liet de zanger weten dat hij een open-hart-operatie heeft moeten ondergaan, die gelukkig goed is verlopen. Momenteel werkt Ian hard aan zijn herstel.

Royal wedding

Hoewel we de goede afloop natuurlijk graag gevierd zien worden met een uitbundige, Monegaskische royal wedding, blijft de ‘verloving’ van de twee natuurlijk een speculatie. Ergens verwachten we niet dat Jazmin, die dól is op de schijnwerpers, haar trouwplannen zo subtiel zou bekendmaken. Eerder met minstens vijf verschillende foto’s van een shiny diamond en een aanzoek bij zonsondergang, want elk moment om de diva uit te hangen grijpt de kleindochter van Grace Kelly graag aan. Of zou er toch iets veranderd zijn sinds Jazmin al haar Instagram-foto’s in de prullenbak gooide?

Bron: Histoires Royales, Adelswelt | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws