Huh? Komen George en Amal Clooney in dit Nederlandse stadje wonen?

Als we de geruchten mogen geloven, hebben de Clooneys hier een villa op de kop getikt.

Dat je rustig je bammetjes wilt afrekenen bij de Albert Heijn, en opeens George Clooney naast je staat. Of dat opeens Amal herself bij het pompstation naast je de tank volgooit. Het klinkt misschien wat onwerkelijk. Maar volgens geruchten kan het inwoners van dít Nederlandse stadje zo maar overkomen.

Clooneys kijken

De ogen zijn op dit moment volop gericht op Voorburg. In dit stadje, dat vergroeid is met onze Hofstad, zouden George en Amal Clooney namelijk een buitenhuis op de kop getikt hebben.

Ja, je leest het goed: geen luxe villa in het Gooi. Geen kasteeltje in Wassenaar. In plaats daarvan zouden de Clooneys gekozen hebben voor een relatief ‘normaal’ huis in Voorburg.

Korreltje zout?

Maar de grote vraag is natuurlijk: klopt dit gerucht eigenlijk wel? In Voorburg wordt er met een redelijk sceptische blik naar gekeken. “Deze straat is de grootste en duurste die wij hebben. Maar zij willen toch zeker een enorm huis met een zwembad?” laat een Voorburgenaar weten aan RTL Boulevard.

Tegelijkertijd zijn er ook genoeg mensen die claimen de Clooneys al gespot te hebben. “Wij kwamen hier in de Albert Heijn ook de dochter van Poetin tegen, dus waarom zou dit niet waar zijn?” Zo claimen mensen ook dat zij de Clooneys al gespot hebben bij de plaatselijke bakker. Ook zouden zij, ondanks hun schare aan personal stylists en dergelijken, plaatsgenomen hebben bij de lokale kapsalon. “Ik ben ervan overtuigd dat zij het écht zijn, hoor”, vertelt een inwoner. Tja, of gewoon een stel héél goed gelukte lookalikes?

Bevestiging

Volgens de huidige eigenaar van het 2,6 miljoen euro kostende optrekje zou de familie Clooney inderdaad de nieuwe eigenaar van het pand zijn. Maar goed: eerst zien, dan geloven. Wij zouden de Clooneys in elk geval graag een rondleiding geven door de plaatselijke omgeving.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws