Zien: dit is de moeder van Nikkie de Jager

'MamaTutorials' is al net zo'n knappe verschijning als haar dochter!

Nikkie de Jager timmert online al jaren aan de weg als NikkieTutorials op YouTube en Instagram. De beauty maakt de meest prachtige looks bij zichzelf, wereldsterren én haar eigen moeder. En met name dat laatste vinden wij ontzettend leuk, want hoe ziet ‘de moeder van’ er eigenlijk uit?

In het verkeerde lichaam geboren

Nikkie heeft geen makkelijke jeugd gehad. Begin 2020 maakte de beautyvlogger bekend dat ze als jongen is geboren. In een openhartige coming out-video op YouTube vertelde ze hier uitgebreid over. “Het is 2020 en ik wil het jaar beginnen met de waarheid”, zei ze destijds. “Ik ben in het verkeerde lichaam geboren. Het betekent dat ik transgender ben. Het is eng om dit te filmen, maar het voelt zo bevrijdend.” Ze vertelt dat ze al op jonge leeftijd doorhad dat er iets niet klopte. “Sinds mijn geboorte denk ik al dat ik een meisje ben. Ik kon maar niet begrijpen waarom ik een broek aan moest.” Op haar veertiende begon ze met het slikken van hormonen om te voorkomen dat ze langer zou worden en toen ze negentien jaar oud was, was haar transformatie achter de rug.

Dat ze dit persoonlijke verhaal die dag naar buiten zou brengen, stond helemaal niet gepland. Echter waren er mensen die de beauty chanteerden en dreigden met het verhaal naar de pers te stappen. Nikkie noemde hun acties ‘walgelijk’ en nam het heft daarom in eigen handen. You go!

Kleine verrassing

De moeder van Nikkie heeft blijkbaar altijd al goed gezeten met haar gevoel. Tijdens de zwangerschap was ze er namelijk al van overtuigd dat ze een meisje zou krijgen. “En toen kwam ik. Dat was een kleine verrassing”, vertelde Nikkie lachend in de video. “Waarom kon ik geen jurken dragen? Ik speelde met barbiepoppen, droeg nagellak… Alles aan mij was meisjesachtig”, blikte ze terug op haar jeugd. “Mijn moeder wist dat ik óf homoseksueel was, óf dat er een ander verhaal aan zat te komen. Het werd een ander verhaal.”

Gelukkig heeft Nikkies moeder haar dochter altijd gesteund, iets waar de beautyvlogger ontzettend dankbaar voor is. “Ik ben mijn prachtige, sterke moeder het meest dankbaar”, vertelt ze vol emotie. “Zij is er sinds dag één voor me geweest. Ze heeft me altijd gesteund en geaccepteerd. Dat is álles wat je nodig hebt als kind: een ouder die je begrijpt en naar je luistert.”

Benieuwd hoe de knappe moeder van Nikkie eruitziet? Ga dan naar de volgende pagina.

Pagina 1/2

Laatste nieuws