Hertogin Kate: felroze gaat nooit uit de mode!

De Duchess flaneert door de tuinen van Buckingham Palace in een echte prinsessenoutfit.

Eruit springen met je outfit? Met een felroze kleurtje zit je al snel goed. Vrolijk, opvallend en voor iedereen wel een geschikte tint te vinden. Hertogin Kate doet het voor in een koraalkleurige prinsessenoutfit.

Tuinfeesten

Vorige week zijn de jaarlijkse garden parties in de tuinen van Buckingham Palace weer van start gegaan. Het idee? Drie tuinfeesten waarbij verschillende Britten worden uitgenodigd om rond te flaneren in de paleistuinen en handjes te schudden met de royals, als dank voor hun inzet voor de gemeenschap.

Duizenden kopjes thee

Vorige week zagen we prins Charles, hertogin Camilla en prinses Anne al in de stromende regen (hoe Engels wil je het hebben) tijdens de eerste Garden Party. Deze woensdag waren het prins Edward, gravin Sophie, hertogin Kate en prinses Alexandra die voor een kopje thee en een babbeltje naar de tuin van het paleis kwamen. Onderschat niet wat een gigantische gelegenheid dit is. De Royal Family herinnerde ons daar nog even fijntjes aan door te tweeten dat ‘op elk tuinfeest rond de 20.000 puntjes taart, 20.000 sandwiches en 27.000 kopjes thee worden geserveerd.’

Op z’n Emilia’s

Voor haar eerste tuinfeest sinds 2019 koos hertogin Kate voor een vertrouwde designer: Emilia Wickstead, de naam achter veel van haar iconische manteljurken. Ze heeft dit precieze kledingstuk dan ook al in het lichtblauw en in het donkergroen. De Duchess of Cambridge ging ditmaal voor een gloednieuw, koraalroze exemplaar, gecombineerd met een Jane Taylor-hoed die ze eerder tijdens Trooping the Colour droeg.

Beeld: BrunoPress

Hoewel Kate niet de enige was die een fel kleurtje uit de kast had getrokken, werkte haar keuze uitstekend om op te vallen, as princesses do.

Beeld: BrunoPress

Vanavond kijken we uit naar een nieuwe glamoureuze verschijning van de hertogin, want de Cambridge’jes wonen donderdag de première van de nieuwste Top Gun-film bij. En na Kates gouden glitterjurk tijdens de James Bond-première vorig jaar liggen de verwachtingen hoog, mijlenhoog!

Bron: What Kate Wore, Town & Country Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws