Foto’s: prins George en prinses Charlotte maken debuut met Pasen

Zó zag het paasweekend er voor de Cambridgejes uit.

Hoewel de Cambridges een paar dagen voor Pasen nog op de Franse skipistes stonden, waren ze afgelopen zondag op hun paasbest weer in Windsor te vinden voor de traditionele royal kerkdienst. Met ’n leuke verrassing, want voor het eerst mochten ook prins George en prinses Charlotte mee.

En niets straalt meer ‘eensgezinde familie’ uit dan een gezamenlijke dresscode. Kijk mee!

Pastelblauw voor Pasen

Op ’n zonnige Eerste Paasdag werden de Windsors weer eens gespot in… Windsor. Prins William, hertogin Kate en andere leden van de royal family maakten hun gebruikelijke wandeling vanaf Windsor Castle naar St. George’s Chapel voor het bijwonen van de paasdienst. Een debuut voor prins George en prinses Charlotte, want niet eerder gingen ze mee naar het officiële gedeelte van de royal Easter celebrations.

De Cambridges onderweg naar de paasdienst. Beeld: BrunoPress

Maar kleine prinsjes en prinsesjes worden groot, en steeds vaker roept de koninklijke plicht voor George en Charlotte. Gelukkig worden ze daarbij bijgestaan door Wills en Kate, én door de familiestyliste zo te zien. De Cambridges verschenen beeldig in het pastelblauw, en zowel de outfitjes van William en George als die van Kate en Charlotte leken perfect op elkaar afgestemd.

De Duchess of Cambridge haalt een oude favoriet uit de kast! Beeld: BrunoPress

De hertogin van Cambridge droeg een lichtblauwe robe manteau van Emilia Wickstead, die Kate al langer in haar repertoire heeft. Ze combineerde hem met een clutch en suède pumps van Emmy London en een haarband van Jane Taylor London. En met een dochter in hetzelfde blauw!

Prinses Charlotte in matchy matchy lichtblauw. Beeld: BrunoPress

De dochter van prins William en hertogin Kate draagt een jurkje van Rachel Riley. Dat de kledingkast van prinses Charlotte nog helemaal naar ’t royal protocol is ingericht, blijkt wel uit het feit dat ze drie jaar geleden al een soortgelijke outfit droeg  ↓ . Er zijn weinig bijna-7-jarigen die je nog in een peuterpakje kunt hijsen, maar dat is het lot van de koninklijke kids.

Prinses Charlotte in april 2018, onderweg naar haar pasgeboren broertje Louis. Beeld: BrunoPress

We kunnen in ieder geval niet wáchten om Char steeds meer te zien ontpoppen tot een mini-me van Kate. Of een stijlicoon in haar eigen recht, natuurlijk.

Beeld: BrunoPress

Prins William en zijn oudste zoon, prins George, zijn de laatste tijd wel vaker style twins, met dezelfde pakken en matchende stropdassen. Al heeft de een meer zin in de paasbrunch die hen te wachten staat dan de ander…

Beeld: BrunoPress

Royals op hun paasbest

Queen Elizabeth kon de dienst helaas niet bijwonen – de vorstin viert later deze week haar 96ste verjaardag en doet deze tijd rustig aan. Wel van de partij waren een hoop andere leden van de koninklijke familie, zoals prinses Eugenie en Peter Phillips met zijn twee dochters, Isla en Savannah.

Beeld: BrunoPress

De Tindalls waren aanwezig met hun oudste dochter Mia. Daarachter de Chatto’s – kleinzoons van prinses Margaret.

Beeld: BrunoPress

En natuurlijk de Wessexjes: prins Edward en gravin Sophie met hun kinderen Viscount James en Lady Louise. Over die glamourtransformatie van Lady Lou later meer op beaumonde.nl!

De gravin van Wessex en Lady Louise. Beeld: BrunoPress

Prinses Beatrice was niet in beeld, maar vierde naar verluidt wel Pasen bij haar grootmoeder in het kasteel, samen met hubby Edoardo Mapelli Mozzi, bonuszoon Wolfie en dochtertje Sienna. Ook prins Louis, de jongste Cambridge-telg, was in Windsor Castle te vinden. Zou hij klaargestoomd worden voor een paasdebuut volgend jaar?

Bron: Hello! Magazine, People, UFO No More | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws