Wat gooeeed: zoveel verdient Maxime Meiland per aflevering van Chateau Meiland

Meid, wat een lekker bedrag.

Maxime Meiland hebben we de afgelopen tijd op de voet kunnen volgen bij een hoop mooie mijlpalen in haar leven. Een tweede kindje, een nieuw huis, een verlovingsring om haar vinger… 

Chateau Meiland

Volgen doen we Maxime natuurlijk al langer. Al een aantal jaren is ze een van de sterren in Chateau Meiland, en onlangs ook in Chateau Bijstand. Hoewel ze voor dat laatste programma tijdelijk op een houtje moest bijten, zit de realityster normaal gesproken niet bepaald krap bij kas. Het succes van de Meilandjes heeft Maxime en haar familie namelijk geen windeieren gelegd!

‘Heel veel overdaad’

Door haar deelname aan Chateau Bijstand, waarin Maxime en haar ouders een maand lang rond probeerden te komen van een bijstandsuitkering, is de moeder van Claire en Vivé wel anders naar haar eigen portemonnee gaan kijken.

“Ik vind dat wij bijvoorbeeld heel veel overdaad hebben thuis”, vertelde ze aan Weekend. “Er wordt maar gekocht omdat je ergens zin in hebt. In onze lades liggen altijd allemaal koekjes, maar als we zin hebben in stroopwafels en die zijn er niet, dan gaan we naar de bakker. Dan wordt de rest weggegooid want dat wordt oud. Daar ben ik wel écht klaar mee, dat vind ik geldverspilling. En het is eigenlijk gewoon belachelijk.”

Op de centen letten kan nooit kwaad, ook als je bankrekening leuk gevuld is. Want wat verdient Maxime eigenlijk aan een aflevering Chateau Meiland? Op de volgende pagina laten we je de rekensom zien!

Laatste nieuws