Schoonheidsspecialiste: Dit is het bijzondere beautygeheim van Kate

Ehm, zou het?

Schoonheidsspecialiste Deborah Mitchell zegt het zeker te weten: hazelnootpasta is Kates wapen voor een stralende huid. Ehm, wat?

Royal beautygeheim

Of een witte boterham met Nutella in het strenge dieet van Kate Middleton past betwijfelen we, maar in haar beautyroutine past het wel. Het broodbeleg zou namelijk hét geheime wapen zijn voor haar stralende huid.

Kate eet de hazelnootpasta niet voor een flawless velletje, ze maakt er een gezichtsmasker van. Althans, dat beweerde Deborah Mitchell ooit, een celebrity-schoonheidsspecialiste met koninklijke connecties. De beauty-expert zou naar eigen zeggen regelmatig in het paleis te vinden zijn. Mitchell onthult dat ze een lepel Nutella mengt met wat suiker en dit goedje op het gezicht aanbrengt. Even later afspoelen en je huid is als herboren.

Vraagtekens

Klinkt een beetje vreemd, en dat vinden dermatologen ook. Er zou niets mis zijn met een zelfgemaakte scrub met suiker, en ook de hazelnoten in Nutella zouden best goed kunnen zijn (deze zitten namelijk vol antioxidanten en vitamine E). Maar de andere ingrediënten van Nutella kunnen verstoppend werken voor je poriën. En dat wil je natuurlijk niet. Misschien die pot Nutella toch maar gebruiken waarvoor hij bedoeld is? Het is bijna niet voor te stellen dat Kate dit op haar huid smeert!

Reactie vanuit het paleis

Kort nadat Deborah Mitchell het ‘beautygeheim van Kate’ prijsgaf in een televisieshow, liet Kensington Palace weten dat de hertogin van Cambridge helemaal geen cliënte van de Nutella-smerende schoonheidsspecialiste is. Aiii…”Dat heb ik ook nooit beweerd”, was de reactie van Mitchell. “Ik heb royalty over heel de wereld behandeld, ik heb een hoop celebrities behandeld, en veel celebrities gebruiken mijn producten. Maar ik houd mijn klanten graag vertrouwelijk.” Juist ja, we zijn benieuwd welke royals en A-listers dan wél een lik Nutella op hun gezicht aanbrengen.

Bron: Mail Online | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws