Zien: de uitstapjes & outfits van koningin Letizia en first lady Jill Biden

De kleindochters van de first lady maakten ook hun verschijning in Madrid.

Dr. Jill Biden en koningin Letizia hebben veel tijd samen doorgebracht tijdens Jills weekje naar Madrid voor de NAVO-top. De first lady ging een paar dagen eerder naar Spanje dan haar man president Joe Biden en ging samen met de koningin van het land op stap.

Oekraïense vluchtelingen

Jill en Letizia ontmoetten elkaar maandag in het Zarzuela paleis in Madrid. Samen gingen ze op bezoek bij de Cancer Association die in de Spaanse hoofdstad gevestigd is. Een dag later gingen de twee weer op stap samen. Dit keer bezochten ze een vluchtelingencentrum voor gevluchte Oekraïners in Pozuelo de Alarcón, een stadje naast Madrid.

Queen Letizia en Jill Biden ontmoeten elkaar op het Zarzuela paleis. Beeld: BrunoPress

Op maandag stond de koningin haar bezoek op te wachten in een zwarte middellange japon met korte mouwen en witte stippen. De perfecte zomerjurk voor een warme dag in business. De first lady vergezelde haar in een felrode mantelpak met gouden knopen.

Jill en Letizia bij het vluchtelingencentrum voor gevluchte Oekraïners in Pozuelo de Alarcón. Beeld: BrunoPress

Voor het liefdadigheidsuitje dinsdag droeg Letizia een strak wit pak dat bestond uit een gestructureerde blazer en een pantalon met wijde pijpen. Ze combineerde de look met een pastelroze topje en bijpassende hakken met spitse neus. Dr. Jill Biden straalde ondertussen in een marineblauwe jurk met een kleurrijke bloemenprint met bijpassende marineblauwe hakken.

Kleindochters

Woensdag ontving de Spaanse koningin Jill Biden en andere echtgenoten van NAVO-leiders voor een uitje in de historische stad Segovia, ten noorden van Madrid. Kleindochters van de first lady, Maisy (21) en Finnegan (22), waren ook overgevlogen en sloten aan bij het gezelschap. De vrouwen vervolgden hun tripje naar de tuinen van paleis van la Granja en kregen een tour door de Royal Glass Factory. Een indrukwekkend gezelschap om tussen te staan, aan Maisy en Finnegan te zien. Dat snappen wij wel!

Finnegan Biden en Maisy Biden staan helemaal links van het gezelschap. Letizia en Jill zijn in het midden te spotten. Beeld: BrunoPress

De koningin en de first lady kozen voor een extra zomerse look. Met polkadots en bloemenprint zit je snel goed!

Ondertussen is het dikke mik tussen de koningin en de first lady! Beeld: BrunoPress

Ondertussen lijkt het dikke mik tussen Letizia en Jill. Er wordt zelfs grappend gesuggereerd dat de first lady haar espadrilles uit de schoenenkast van de Spaanse koningin heeft geleend. Een goeie match, nietwaar?

Bron: Daily Mail, Nouveau, Harper’s Bazaar | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws