Royal favoriet: zó brengt koningin Letizia espadrilles aan de man

Iedere zomer weer is Letizia het koninklijke uithangbord voor de schoenen.

Zeg je 'zomer', dan zegt koningin Letizia 'espadrilles'. Zodra de temperaturen ook maar een beetje oplopen – en dat doet 't al snel in Spanje – draagt Leti niets anders meer dan haar zomerse sleehakken.

Hertogin Kate, hertogin Meghan en koningin Máxima droegen ze ook, maar de royal die onlosmakelijk verbonden is met de espadrille is zonder twijfel koningin Letizia. De Spaanse reina kun je in de zomermaanden uittekenen in de sleehak-sandalen, die ze alleen omruilt voor een chique pump als de dresscode daar om vraagt.

Beeld: BrunoPress

Een absolute favoriet van Letizia zijn deze lederen Castañer wedges, die ze ook vorige zomer al bijna wekelijks droeg. Stijlicoon Letizia heeft ervoor gezorgd dat de schoen nu al maandenlang uitverkocht is. Si, de koningin van Spanje zet de espadrille weer helemaal op de kaart.

Het vaakst combineert Letizia ze met een (bloemen)jurk of een wijdvallende broek.

Beeld: BrunoPress

Regenpak of fashion? Als er maar espadrilles onder gedragen kunnen worden.

Beeld: BrunoPress

Letizia zorgt er altijd voor dat de kleur van haar schoeisel terugkomt in de rest van haar outfit. We vermoeden dat haar schoenenkast inmiddels aardig vol staat…

Beeld: BrunoPress

De liefde voor espadrilles wordt met de paplepel ingegoten. Prinses Leonor doet haar moeder alvast na met een plat exemplaar

Beeld: BrunoPress

Het favoriete espadrillemerk van koningin Letizia én hertogin Kate shop je hier.

Bron: Harper’s Bazaar, Vogue UK, Hello! | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws