Waarom de Queen geen foto met Lilibet liet maken

Het eerste royal kiekje laat nog op zich wachten.

Queen Elizabeth weigerde tijdens haar jubileum om een officiële foto te laten maken met haar achterkleindochter Lilibet. Er wordt gezegd dat dit kwam door een gezondheidsklacht van de koningin.

Eerste ontmoeting

De hertog en hertogin namen hun twee kinderen, Archie en Lilibet, mee naar het platinum jubileum van Her Majesty. We wisten al dat de Queen herself haar achterkleindochter en naamgenootje Lilibet toen heeft ontmoet, maar ook prins Charles en Camilla brachten tijdens het jubileumweekend tijd door met Archie en Lili, de twee spruiten van de Sussexes.

Geen foto

Het gezin reisde al snel weer terug naar de VS, nog voor de viering van het jubileum gedaan was. Ze hadden gehoopt dat hun persoonlijke fotograaf aanwezig zou zijn om een foto te maken van de ontmoeting tussen Lili en de Liz, maar er is geen foto publiekelijk gemaakt.

The Telegraph claimt dat de foto niet is gemaakt doordat de 96-jarige koningin klachten aan haar ogen had. Zo zou één van haar ogen bloeddoorlopen zijn en wilde ze niet dat die foto’s voor het publiek te zien zouden zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Misan Harriman (@misanharriman)

Verjaardag

Lili vierde tijdens haar korte bezoek aan Engeland ook meteen haar eerste verjaardag. Daarbij waren naar verluidt ook andere (koninklijke) familieleden aanwezig die de piepjonge Windsor-Mountbatten voor de eerste keer niet via een videobelletje, maar in levenden lijve zagen. Een bijzondere birthday dus!

Prins Harry heeft kenbaar gemaakt dat hij in de toekomst graag een officiële foto laat maken van de Queen met haar achterkleindochter. We zijn benieuwd naar dat royal kiekje.

Bron: 9Honey | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws