Zo verliep de eerste, ontroerende ontmoeting tussen prins Charles en Lilibet

Eerder deze maand ontmoette prins Charles zijn jongste kleindochter voor het eerst in het echt.

Aan het begin van deze maand, tijdens de jubileumvieringen voor de Queen, ontmoette prins Charles zijn jongste kleindochter, Lilibet Diana, voor het eerst in het echt. Een royal insider weet de details.

Eerste keer in Engeland

Tussen prins Harry en zijn vader zou nog lang niet alles weer koek en ei zijn. Maar de kans om zijn dochtertje Lili (1) voor het eerst aan haar grootvader voor te stellen? Tja, die konden de Sussex’jes ook niet laten schieten toen ze eerder deze maand in Engeland waren voor het platina jubileum van Queen Elizabeth.

Eerste ontmoetingen

We wisten al dat de Queen herself haar achterkleindochter en naamgenootje Lilibet toen heeft ontmoet, maar ook prins Charles en Camilla brachten tijdens het jubileumweekend tijd door met Archie en Lili, de twee spruiten van de Sussexes. “Het was een geweldig bezoek. De prins was heel blij om zijn kleinzoon weer te zien en zijn kleindochter voor het eerst te ontmoetten”, vertelt een royal source aan PEOPLE.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Misan Harriman (@misanharriman)

“De prins en de hertogin van Cornwall waren erg verheugd om hen weer te zien”, vervolgt de bron. Kleinzoon Archie had prins Charles bijvoorbeeld ook al ruim twee jaar niet gezien. “Het was heel bijzonder om weer wat tijd met hem door te brengen. [Charles] had Lilibet, zijn kleindochter, nog niet ontmoet dus haar voor de eerste keer zien was heel ontroerend – het was een prachtig iets.”

Lili vierde tijdens haar korte bezoek aan Engeland ook meteen haar eerste verjaardag. Daarbij waren naar verluidt ook andere (koninklijke) familieleden aanwezig die de piepjonge Windsor-Mountbatten voor de eerste keer niet via een videobelletje, maar in levenden lijve zagen. Een bijzondere birthday dus!

Bron: People | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws