Ooh la la: Maxime Meiland deelt kiekjes van vrijgezellenfeestje

Maxime stapt bijna in het huwelijksbootje.

De voorbereidingen voor de bruiloft van Maxime Meiland en Leroy Molkenboer zijn in volle gang en the big moment komt steeds dichterbij. Afgelopen weekend heeft Maxime haar bachelorette party gehad en dat ging er wild aan toe. Op Instagram deelt de Meiland-telg een aantal kiekjes van het gezellige feestje.

Voorbereidingen

Deze zomer geven Maxime en Leroy elkaar het jawoord. Tafelschikkingen, menu’s, muziek, decoratie, toespraken, een eerste dans… Ook als je het, in de woorden van Maxime, ‘zonder toeters en bellen’ doet, kan het een hele heisa zijn. Een ding kan de voormalig kasteelbewoonster in ieder geval van haar to do list afstrepen, want haar droomtrouwjurk is binnen. Eerder vertelde ze aan Beau Monde aan welke eisen die moest voldoen.

“Het wordt sowieso wit. Over het model ben ik nog niet uit. Ik neig naar een prinsessenjurk met een strak lijfje. Wat ik wel weet, is dat ik echt een bruidsjurk wil, niet dat je denkt: ze gaat naar een gala.”

Feestje

Tijdens haar vrijgezellenfeest kon Maxime alvast oefenen, want ook daar mocht ze in een witte jurk over straat. Op de beelden is te zien hoe de beauty en haar vriendinnen een boottochtje maken, gezellig feesten én dineren onder het genot van een lekker feestje. “Bachelorette party 🍾”, schrijft Maxime in de caption.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Reacties

De aanstaande bruid heeft duidelijk genoten van de gezellige dag en dat is ook haar volgers niet ontgaan. “Wat ziet het er gezellig uit allemaal, Maxime!! En ik wens je alvast een hele mooie bruiloft toe💝”, schrijft iemand in de reacties. En: “Je straalt .. mooie vrouw 🤗💝”, laat iemand anders achter. Lief!

Bron & Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws