Maxime Meiland licht tipje van de sluier op over bruiloft

Ook moeder Erica deelt een bijzonder detail.

De voorbereidingen voor de bruiloft van Maxime Meiland en Leroy Molkenboer zijn in volle gang. Wie een hoop wedding extravaganza verwacht op de grote dag van de Chateau-ster en de cameraman, heeft het mis. “We houden het klein en simpel.”

Zomerbruiloft

Deze zomer geven Maxime en Leroy elkaar het jawoord. Dat het niet niks is om de dag van je leven voor te bereiden, ondervindt de Meiland-telg ook. “Je moet veel doen hoor, het valt tegen. Het is echt niet normaal, terwijl wij het nog soort van simpel en klein houden”, vertelde Maxime eerder deze maand aan RTL Boulevard.

Trouwjurk

Tafelschikkingen, menu’s, muziek, decoratie, toespraken, een eerste dans… Ook als je het, in de woorden van Maxime, ‘zonder toeters en bellen’ doet, kan het een hele heisa zijn. Een ding kan de voormalig kasteelbewoonster in ieder geval van haar to do list afstrepen, want haar droomtrouwjurk is binnen. Eerder vertelde ze aan Beau Monde aan welke eisen die moest voldoen.

“Het wordt sowieso wit. Over het model ben ik nog niet uit. Ik neig naar een prinsessenjurk met een strak lijfje. Wat ik wel weet, is dat ik echt een bruidsjurk wil, niet dat je denkt: ze gaat naar een gala.”

Naar het altaar

Erica laat weten dat ook zij de handen uit de mouwen steekt voor het trouwfeest. “We zijn allemaal druk met de Grote Dag. Het wordt absoluut een heel feestelijke, blije, mooie dag met familie en vrienden. Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee”, vertelt ze aan Story. Ook onthult Erica een bijzonder detail: “Ik ga Maxime weggeven.”

Een ‘chateau’ als trouwlocatie?

Waar Maxime en Leroy hun geloften zullen uitwisselen, houden ze nog eventjes geheim. Het wordt in ieder geval niet op het strand. “Daar zou ik nooit willen trouwen”, was het duidelijke antwoord van de aanstaande bruid op die geruchten. Er wordt nu gespeculeerd over Landgoed Kasteel Oud Poelgeest in Oegstgeest, omdat Maxime daar met een cameraploeg gespot zou zijn. Daarmee zou het kasteel-element in ieder geval weer terugkeren in het volgende seizoen van Chateau Meiland, waarin óók de hele bruiloft te zien zal zijn. We zijn benieuwd!

Bron: Flair, RTL Boulevard, Story, AD | Beeld:  BrunoPress

Laatste nieuws