Princess in Prada: Charlene steelt de show op het Red Cross Ball Gala

Ook nichtje Camille Gottlieb schittert op de grijze loper.

Mondain Monaco houdt zijn reputatie hoog. Kort na het prachtige Bal de la Rose vindt er weer een liefdadigheidsgala plaats in Monte-Carlo. Ditmaal is het prinses Charlene die de show steelt!

Red Cross Ball Gala

Het Bal de la Croix Rouge is een van de hoogtepunten van de Monegaskische zomer, waarbij het Rode Kruis zijn sponsoren bedankt voor hun genereuze donaties. De Grimaldi’s, die zowel het Rode Kruis van Monaco als het gala hebben opgezet in 1948, zijn daarbij altijd van de partij. Dit jaar zijn prins Albert, prinses Charlene, en Camille Gottlieb, de jongste dochter van prinses Stéphanie, de afgevaardigden.

Beeld: ProShots

Valentino & Prada

Een waar couturefeestje, dat is het bal ook. Camille droeg van top tot teen Valentino: een japon met geborduurd kant en matching pumps en clutch bezaaid met kristallen. Alleen haar oorbellen shopte ze bij een andere designer, die zijn van Christian Dior.

Beeld: ProShots

Bij  Charlene zijn de grote namen ook goed vertegenwoordigd. De prinses van Monaco verscheen in prachtig grijsblauw, waarmee ze zo een Frozen-sprookjesfiguur had kunnen zijn. De japon is van Prada, Charlenes pumps zijn van Versace en haar zilveren en diamanten juwelen zijn van Van Cleef & Arpels. En die zeldzame glimlach, dat is natuurlijk ook een accessoire dat we graag zien.

Beeld: ProShots

Vicevoorzitter Charlene

Op het gala werden Albert en Charlene niet ‘prins en prinses’, maar ‘voorzitter en vicevoorzitter’ genoemd. Sinds vorig jaar is prinses Charlene namelijk vicevoorzitter van het Rode Kruis van Monaco. Prins Albert is al voorzitter sinds hij die taak na het overlijden van zijn moeder, prinses Grace, de vorige voorzitter, overnam.

Bron: Monaco Matin, UFO No More | Beeld: ProShots

Laatste nieuws