Dit is de ultieme beautytip van actrice Julianne Moore

Dus dit is het geheim van haar stralende huid!

Julianne Moore is de zestig inmiddels gepasseerd. Aan haar huid is dat niet te zien, want ze ziet er nog steeds uit om door een ringetje te halen. Het is zoals altijd een combinatie van goede genen en een degelijke skincare routine, maar wat is nou Juliannes grootste beautygeheim?

Glowing skin 

Een simpele, consistente skincare-routine is volgens Julianne een van de belangrijkste dingen om te doen voor je huid. Ook zweert de actrice bij het drinken van twee glazen water met Chlorofyl in de ochtend. “Iemand vertelde me jaren geleden eens dat het goed is voor je huid”, aldus Julianne tegen Women’s Health. Daarmee ben je er echter nog niet: “Ik gebruik een milde cleanser en ik ben dol op gezichtsoliën. En soms gebruik ik ’s nachts retinoid.” 

Ultieme tip

Een van de belangrijkste dingen die Julianne elke dag doet? Zonnebrandcrème op haar gezicht smeren. “Mijn beste beautygeheim is elke dag zonnebrandcrème smeren; het is heel belangrijk om daar op jonge leeftijd mee te beginnen. Dat maakt zo’n verschil”, deelt de actrice. “Ik gebruik al vijftien jaar dezelfde SPF, maar elke moisturizer met een SPF is fantastisch.”

De moisturizer waar Julianne groot fan van is, heet in Amerika de Olay Regenerist Whip Face Moisturizer met SPF. In Nederland wordt dit product verkocht onder een andere productnaam, namelijk de Olay Regenerist Whip Day Cream met SPF 30. Overigens is het product ook nog eens betaalbaar, want voor een potje betaal je €39,99. Ideaal!

Bron: Elegance, Women’s Health | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws