Kate Middleton verrast fans met snelle outfitwissel

De hertogin laat zich weer van haar sportieve kant zien.

Laat het maar aan Kate Middleton over om voor iedere gelegenheid de perfecte outfit te dragen. En heeft ze toch de verkeerde kleding aan? Dan kleedt ze zich gewoon heel snel om, zoals ze afgelopen weekend ook deed tijdens SailGP. 

Schip ahoy!

De hertogin van Cambridge droeg voor de speciale bootrace in Plymouth eerst een comfortabele outfit, met een marine-en-wit gestreepte trui en ‘Oyster’-shorts van Holland Cooper. De hele outfit is een stuk nonchalanter dan we van Kate gewend zijn, maar het staat haar wel prachtig. Haar lokken droeg ze in een losse krul en met witte sneakers trotseerde ze het terrein. Hier sprak ze met jongeren om duurzaamheid te promoten en kreeg ze een voorproefje van de snelheid en vaardigheid die de deelnemers voor de bootrace moesten hebben.

Kate Middleton
Bron: BrunoPress

Maar Kate zal Kate niet zijn als ze haar sportieve kant niet laat zien. Vlak voordat de race begon, veranderde ze namelijk haar outfit in iets wat meer geschikt is voor de competitie. Geen gestreepte trui, maar een zwarte wetsuit met feloranje mouwen en een waterdicht vest met ‘GBR’ op de voorkant.

Kate Middleton
Bron: BrunoPress

Haar haar had ze in een paardenstaart gedaan en ze droeg een grijze baseballpet om de koninklijke coupe te beschermen. We hadden haar bijna niet herkend!

Kate Middleton
Bron: BrunoPress

SailGP

De hertogin sloot zich aan bij het GB-team van SailGP in een speciale Commonwealth-bootrace waar ze een volwaardig lid werd van de Britse bemanning. Hoewel het een vriendschappelijke wedstrijd was, zien we in de foto’s duidelijk de sportieve kant van Kate. Gelukkig was al het harde werk niet voor niets, en ging haar team er met de winst vandoor.

Bron: Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws