Aha! Deze truc gebruikt Kate Middleton om bh-bandjes te verbergen

Ze heeft er een handigheidje voor.

Kate Middleton is al jarenlang een stijlicoon in Engeland. De hertogin van Cambridge weet altijd de mooiste jurken, schoenen en sieraden uit te kiezen. En dat is belangrijk, want al haar looks worden onder een microscoop geplaatst. Voor een kleine misstap is geen ruimte.

De grote vraag

Vraag jij je ook weleens af hoe het toch kan dat alles zo perfect blijft zitten? Wij zeker! De struggle van het verbergen van je bh-bandjes bijvoorbeeld is blijkbaar geen enkele moeite voor de hertogin. Het is dan ook de grote vraag hoe Kate en andere royals dit keer op keer voor elkaar krijgen. Myka Meier, expert in koninklijke stijl en etiquetten, heeft de geniale oplossing.

Shapewear

Myka vertelt aan Fabulous: “Ondergoed en bh’s worden beschouwd als privé en intieme kleding. Voor royals is het simpelweg niet mogelijk om intieme kleding tentoon te stellen.” Kate Middleton heeft daarom een must have kledingstuk, onthult de expert. Het gaat om een naadloos en strapless stuk shapewear. “Je kunt ze in bijna elke huidskleur kopen, zodat ze transparant lijken en dus niet zichtbaar zijn”, aldus Myka. Aha!

In de jurk

De royal-expert gaf nog een reden waarom je nooit het ondergoed van Kate ziet. Het kan namelijk ook zo zijn dat er een bh in het kledingstuk is genaaid. Daardoor past de onderkleding altijd bij de jurk. “Je wilt dat de aandacht op het prachtig op maat gemaakte en ontworpen kledingstuk ligt en niet op de onderkleding. Het tonen van onderkleding kan een geweldige outfit tenietdoen”, vertelt de expert.

Bron: Marie Claire | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws