Cambridges gespot bij zwemwedstrijd met prinses Charlotte

De prinses genoot duidelijk van de wedstrijd.

De Cambridges hebben deze week veel sportieve evenementen op de planning staan. Eerst het EK, waar prins William en prinses Charlotte het Engelse damesvoetbalteam in een zoete video hadden toegesproken. Kate sloeg de voetbal over, en werd gespot bij de SailGP waar ze maar liefst 2 (!) outfits droeg. Maar de agenda gaat door, en gisteren stond de zwemwedstrijd in Birmingham op de planning.

Spanning bij de zwemwedstrijd

Prins William en hertogin Kate zien we regelmatig verschijnen bij sportieve evenementen, nu helemaal met de Commonwealth Games. Maar gisteren was het ook het debuut voor prinses Charlotte, die haar ouders vergezelde bij de zwemwedstrijd. Weliswaar niet alleen, maar samen met prins Edward en Sophie, gravin van Wessex, en hun kinderen.

Cambridges prinses Charlotte
Bron: BrunoPress

Aan de foto’s te zien, had prinses Charlotte de tijd van haar leven. Zo zien we haar veel glimlachen en lachen, terwijl ze samen met Kate de wedstrijd bekijkt. Sportiviteit zit hoog in het vaandel bij de Cambridges, dus het zal ons niets verbazen als Charlotte ook zo fanatiek is.

Cambridges
Samen met Kate de wedstrijd analyseren. Bron: BrunoPress

De wedstrijd ging blijkbaar goed, want op een gegeven moment geeft ze haar vader zelfs een goedkeurende duim omhoog!

Cambridges
De koninklijke goedkeuring van Charlotte. Bron: BrunoPress

Matchen met mama

De kleine Charlotte heeft zelfs een twinning moment met moeder Kate, die begin van de week ook verscheen in een gestreept shirt. Zullen ze dit op elkaar afgestemd hebben, of heeft de prinses dezelfde stijl als haar moeder? We gokken op de tweede!

Succes wensen

Eerder liet Charlotte zich al horen toen de Lionesses in de finale stonden van het EK. Samen met prins William nam ze een video op waarin ze het team veel succes wenste met de wedstrijd. Een lief moment, waar we de hechte relatie tussen de prins en prinses goed zagen. We hopen snel op nieuwe lieve filmpjes van de familie!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws