Guus Meeuwis en Manon Meijers vieren eerste jubileum met veel ‘bling’

Hilarisch!

Guus Meeuwis en Manon Meijers leven op een roze wolk nadat ze vorige maand in het huwelijksbootje stapten. De twee zijn inmiddels op huwelijksreis geweest, en vieren hun eerste maand als getrouwd stel met een grappig kiekje. 

Langverwachte bruiloft

Al in 2019 ging Guus op één knie voor zijn Manon, maar door de pandemie moest hun bruiloft even wachten. Guus zei hier destijds nog over: “Ondertussen zijn we verliefd, houden we van elkaar en hebben we nog een jaar extra voorpret.” En vorige maand was het dan eindelijk zover! De twee deelden na afloop van hun grote dag een paar prachtige foto’s en video’s via social media.

Diamanten jubileum

En inmiddels zijn de twee dus een maand samen als getrouwd stel. Dat moest natuurlijk gevierd worden, en dat doet het kersverse paar in stijl! Via Instagram delen ze een hilarisch kiekje vanaf een tropische bestemming. Hierop is te zien hoe Guus en Manon flinke glinsterende kettingen dragen met een hoop ‘bling’ en elkaars namen.

“1 maand getrouwd = diamant, toch?” staat bij de hilarische foto te lezen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Manon Meeuwis (@manon.meijers)

Reacties

In de comments bij de foto hebben Guus en Manon dan ook de lachers op hun hand. “Geweldig, superfout!” deelt een fan, en een ander reageert met “Echt heel grappig”. Anderen gaan helemaal mee in het hippe fashion statement van de pasgetrouwden. “Ziek harde ketting, niffo’s. En check die snelle planga’s. Top, je weet toch!”, reageert voetballer Sander Westerveld.

Overigens moesten sommige volgers van de zanger en de styliste even twee keer kijken: “Ik dacht dat ik Dreetje Hazes zag met wéér een andere vrouw”, schrijft iemand. “Jullie lijken André en Bridget wel”, deelt een ander. Wij snappen de vergelijking wel, jij ook?

 

Laatste nieuws