Zo ziet de knappe dochter van Guus Meeuwis eruit

De Brabantse zanger is de trotse vader van drie zoons en één dochter.

Lees ook

Vorig weekend gaf Guus Meeuwis het jawoord aan zijn grote liefde Manon Meijers. Maar de styliste is niet de enige beeldschone dame in zijn (gezins)leven! Guus is namelijk de trotse vader van vier kinderen, waaronder zijn knappe dochter Sarah van 19 jaar.

Guus’ gezin

Na jaren van uitstel is Guus Meeuwis in de zomer van 2022 eindelijk in het huwelijksbootje gestapt met zijn Manon – een prachtige bruiloft in zonnig Portugal. Het is niet het eerste huwelijk van de Brabantse zanger. Van 2002 tot 2016 was hij getrouwd met Valérie Gregoire, met wie hij samen vier kinderen heeft.

Vier kinderen

Guus is vader van drie zoons en één dochter: Pepijn Philip (2000), Sarah Marte Helena (2003), Teun (2006) en Jules (2010). Vrouwlief Manon kan het uitstekend vinden met hen. “Je hebt ook vier superleuke, spontane, toffe kids. Ik krijg vaak de opmerking: ‘Vier kinderen, wat knap!’ Terwijl ik het juist bewonderenswaardig vind hoe zíj zich hebben opengesteld voor míj”, vertelde ze daar eerder over in Nouveau.

Eerste inkt

Dat Guus een heel goede band heeft met zijn dochter, werd eerder dit jaar wel duidelijk. De Het is een nacht-zanger liet toen op Instagram weten dat hij een tatoeage voor zijn dochter mocht ontwerpen, die nu op haar arm prijkt!

“Voor mijn gevoel deed ik gisteren aangifte van haar geboorte en was de inkt van de akte amper droog”, schreef Guus daarover. “Kleine meisjes worden groot. Vandaag mocht ik mijn knappe dochter vergezellen voor haar eerste ‘inkt’. Met trots mag ik zeggen dat ik nu dus liedjes en armen schrijf.” Op de foto zien we Guus samen met zijn mooie dochter Sarah.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Guus Meeuwis (@guus.meeuwis)

Dochter Sarah

Over dochter Sarah weten we maar weinig, al omschreef Guus haar eerder in Flair als ‘levendig en uitbundig’. “Ik moet eerlijk toegeven, ik vind het soms moeilijker om haar te begrijpen dan mijn zoons”, vertelde de zanger daar jaren geleden over. “Ik herken bepaalde emoties niet zo. Sarah kan helemaal uit haar dak gaan, omdat ze eindelijk gaatjes in haar oren mag. Dat voel ik niet direct aan. Buiten dat ze een meisje is, is ze ook heel anders qua karakter. Heel levendig en uitbundig.” Al laat die bijzondere tattoo wel zien dat het helemaal goed zit tussen vader en dochter. We zijn benieuwd wat voor een (song)tekst het geworden is!

Bron: Flair, Shownieuws, Story, Nouveau, AD | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook