Prins Charles over zijn verschijning in The Crown: ‘Zo ben ik helemaal niet’

Of de royals meekijken naar The Crown? Daar lijkt het wel op!

Prins Charles waarschuwt mensen die hem voor het eerst in het echt ontmoetten maar even: ik ben níet zoals het personage in The Crown!

Toch een duidelijke aanwijzing dat de Koninklijke Hoogheden ook gewoon lekker meekijken op Netflix…

Even voorstellen

Of prins Charles (net als wij) groot fan is van The Crown? Het lijkt erop dat hij de Netflix-serie over de Britse koninklijke familie in ieder geval heeft gekeken. Maar helemaal te spreken over ‘zijn’ personage was hij niet, blijkt wel uit de manier waarop de prins van Wales zichzelf voorstelt. De Schotse politicus Anas Sarwar ontmoette prins Charles eerder dit jaar. “Hij kwam naar ons toe en zei, ‘Hallo, leuk jullie allemaal te ontmoeten. Ik lijk in de verste verte niet op hoe ik word neergezet op Netflix‘ “, vertelt Sarwar tijdens een event in Edinburgh. “Ik vond dat een heel interessante manier om jezelf te beschrijven.”

In de problemen

Sarwar hoopt dat deze onthulling over prins Charles hem niet duur zal komen te staan. “Ik ga hier zoveel problemen mee krijgen, want ik denk niet dat je privégesprekken hoort na te vertellen!”

prins Charles
Prins Charles – Beeld: BrunoPress

Kopzorgen, dat kregen de royals zelf ook van The Crown. Vooral het vierde seizoen van de populaire serie zou in koninklijke kringen met afschuw bekeken zijn, omdat prins Charles (gespeeld door Josh O’Connor) daarin niet bepaald vriendelijk wordt afgeschilderd.

Seizoen vijf

Wie weet is prins Charles (de echte bedoelen we dan) meer in zijn nopjes met de volgende acteur die de rol op zich neemt. Dominic West speelt in seizoen vijf en zes de prins van Wales, en de acteur heeft al laten weten ‘groot fan’ van prins Charles te zijn. Of dat andersom ook zo is? We wachten het af!

Bron: Daily Mail, People, Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress (The Crown/Netflix)

Laatste nieuws