Volgens experts is dít het teken dat Kate Middleton klaar is om koningin te worden

Het duurt nog even, maar Kate is er klaar voor!

We hopen natuurlijk dat Queen Elizabeth nog even stevig op haar troon blijft zitten. En ook na een troonswisseling is Kate nog niet aan de beurt. Maar klaar om koningin te zijn? Dat is ze al, zeggen de kenners.

Populair

Prins William en hertogin Kate bekend om het feit dat ze de koninklijke regels aan hun laars lappen en vaak het protocol hebben verbroken, als dat in het belang van het publiek was. Dit heeft ervoor gezorgd dat het paar in de loop der jaren erg populair is geworden bij het volk. Dit zal volgens koninklijke bronnen daarom ook alleen maar zo blijven als ze op een dag samen zullen regeren.

‘Een teken dat ze klaar is om koningin te worden’

Een royal insider denkt zelfs dat Kate Middleton al klaar is om koningin te worden. Wanneer ze dat doet, zal ze zeker enkele verouderde regels veranderen. “Kate zal misschien een aantal verouderde koninklijke regels veranderen als ze koningin wordt”, aldus de bron. “Vroeger zag je Kate nooit op een evenement zonder William, maar nu woont ze veel officiële functies in haar eentje bij, een teken dat ze klaar is om koningin te worden.”

“Ze is ook heel aanwezig op social media en voelt zich op haar gemak bij TV-interviews of digitale gesprekken. Daar gaat ze in de toekomst graag mee door.”

Williams rots in de branding

“Kate is een natuurlijke leider, met de geweldige gave om zichzelf te beheersen, ook tijdens de grootste uitdagingen”, vertelt een koninklijke bron van Us Weekly. Ze is dan ook de steun en toeverlaat van hubby William. “Kate is eraan gewend dat alle ogen op haar gericht zijn. Het helpt dat ze een sterk huwelijk heeft met William. Ze steunen op elkaar tijdens moeilijke tijden en praten over hun problemen. Ze is de rots in de branding geweest voor haar echtgenoot tijdens deze hele beproeving.”

Bron: Marie Claire UK | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws