Zien: Kate Middleton heeft een dubbelganger

En die zou zomaar eens de rol van Kate in The Crown kunnen vertolken!

The Crown hoeft niet verder te zoeken naar een actrice die hertogin Kate Middleton kan spelen, want op TikTok is een ware dubbelganger van the Duchess gespot.

Lookalike

Kate Middleton is natuurlijk one of a kind, maar toch zijn er wel degelijk dames die heel wat weg hebben van de hertogin. Op dit moment gaat de Australische Brittany Dixon namelijk viraal op TikTok, omdat ze wel heel veel weg zou hebben van Kate. Volgers van de TikTok-ster reageerden massaal onder haar video’s dat ze zich moet aanmelden voor The Crown.

Sterker nog, het lijkt er zelfs op dat Brittany het best wel ziet zitten om Kate te spelen in de Netflix-serie. “Jullie me pesten me net zo lang totdat ik het echt gaat doen!”, grapt ze.

@brittanydixonart Reply to @justforfun24770 OK U ARE ALL BULLYING ME INTO ACTUALLY DOING THIS 💘😂😂😂 #katemiddleton #netflix #thecrown #youngkatemiddleton @Netflix @the Crown Netflix #fyp ♬ Thousand Miles – The Kid LAROI

Opnames

Op dit moment wordt er nog volop gezocht naar acteurs die de rol van de leden van het Britse koningshuis in de serie kunnen vertolken. De rol van Kate zal niet heel groot zijn, want slechts de periode van haar beginnende romance met prins William wordt geschetst in de show. Ook moeten er nog acteurs voor een jonge prins William en prins Harry worden gezocht. Waarschijnlijk zullen de opnames in augustus starten.

Volgens een insider heeft Kate er in ieder geval geen moeite mee dat ze in het laatste seizoen van The Crown voorkomt. Tenminste, dat meent de voormalig butler van prins Charles, Grant Harold. “Kate heeft niet veel om zich zorgen over te maken, haar PR en imago is perfect. Er is niets niet perfect aan haar,” legde hij uit aan OK! Magazine. “Uiteindelijk is het allemaal PR. Sommige stukjes zijn historisch en sommige stukjes zijn televisiedrama, het paleis is er altijd op gebrand geweest om mensen eraan te herinneren dat het televisiedrama is.”

Bron: People | Beeld: TikTok, Brunopress

Laatste nieuws