Kate Middleton look-a-likes opgelet: The Crown is op zoek naar jou!

Netflix is op zoek naar een doppelgänger die de rol van Kate op zich wil nemen.

Altijd al een acteercarrière geambieerd, en lijk je wel het lang verloren zusje van Kate Middleton? Dan heeft Netflix een buitenkansje voor je: de streamingdienst is op zoek naar iemand die de rol van de hertogin wil vertolken in The Crown. 

Als twee druppels water

The Crown is naar verluidt op zoek naar their very own Kate Middleton, zo schrijft Daily Mail. Het productieteam zou op zoek zijn naar een actrice die de jonge Kate wil spelen in het volgende seizoen van de show.

Dit bericht kwam naar buiten nadat de show een casting call deed naar jonge acteurs die prins William en prins Harry willen spelen. Het schijnt dat het productieteam daarnaast ook de ontmoeting tussen William en zijn Kate wil behandelen toen ze beiden aan de University of St. Andrews studeerden. En dat gaat lastig zonder een Kate.

Aan The Sun vertelt een bron dat deze verhaallijn een leuke is om te behandelen, maar ook wel een strategische om meer kijkers te trekken. “De Duchess of Cambridge in het verhaal opnemen is een makkelijke winst voor The Crown, want het gaat absoluut meer mensen trekken. Zeker als de show haar relatie met William en hun opbloeiende romance belicht toen ze nog studenten waren.” Maar aangezien Kate niet heel relevant is voor de verhaallijn, zou haar aanwezigheid slechts een bonus zijn. “Ze zullen haar alleen casten als ze de juiste kandidaat vinden.”

Ook een jonge Harry en William

Ondertussen staat de zoektocht naar Harry en William doppelgängers wel officieel uit. Het gaat hierbij niet om kleine rolletjes, zo luidt de oproep dat het om ‘significante rollen’ gaat. En er is niet eens officiële ervaring als acteur voor nodig.

Het filmen van het volgende seizoen lijkt deze zomer plaats te vinden. Momenteel wordt seizoen vijf nog geschoten, waarin Senan West – de zoon van Dominic West (die zelf de rol van Prins Charles op zich neemt) – te zien is als een jonge prins William.

Bron: NZ Herald, Daily Mail, The Sun, Kate Bone Casting | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws