Door dit lieve feitje zijn we prins William nog meer gaan waarderen

En prinses Charlotte ongetwijfeld ook!

We zijn dol op het lieve gezin van William en Kate. Hun chemie spat altijd van de foto’s af en hun kinderen George, Charlotte en Louis zijn stuk voor stuk aandoenlijk. Er is nu een feitje bekend geworden waardoor we William nóg meer zijn gaan waarderen als royal dad.

Normale indruk

Het gezin van William en Kate staat erom bekend dat ze zo heerlijk relatable zijn. Hoewel ze nou niet bepaald een doorsnee leven leiden, krijgen we vaak de indruk dat ze zich in ons kunnen inleven. We zien ze niet meer alleen in een statige houding op het balkon van Buckingham Palace staan; ze worden steeds vaker gefotografeerd bij publieke gelegenheden. Ook komen ze vaak op social media voorbij, waardoor we nog weer een extra glimp van hun royal life kunnen opvangen.

Video’s bekeken

Ook op het gebied van het ouderschap blijken William en Kate hele gewone mensen te zijn. Een tijdje geleden vertelde William tijdens een werkbezoek dat hij vaak het haar van zijn dochter Charlotte in model brengt. Dat terwijl hij daar eigenlijk helemaal geen verstand van had. Hoe hij het heeft geleerd? Net zoals wij ‘gewone stervelingen’ veel dingen leren: door instructievideo’s over het onderwerp op YouTube te bekijken.

gezin

Aandoenlijk: William en Kate brengen George en Charlotte naar school. Beeld: BrunoPress

Geen perfecte paardenstaart

William greep tijdens dat werkbezoek ook meteen zijn kans om een andere vader te waarschuwen: “Een perfecte paardenstaart hoef je niet te proberen. Nachtmerrie.” Toen Kate hem vroeg wat hij van vlechten vond, antwoordde hij: “Ik kan nu alleen een gewone paardenstaart. Meer lukt nog niet, omdat er nog niet genoeg haar is om mee te oefenen!” Charlottes haar was toen nog niet zo lang als het nu was. Zou William de verschillende soort vlechten inmiddels onder de knie hebben?

Bron: Marie Claire UK | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws